Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Våre satsningsområder er marine ressurserklima og miljø, og et konkurransedyktig og innovativt næringsliv. Vi utvikler kompetanse for bærekraftig bruk av marine ressurser nasjonalt og internasjonalt, og jobber for å utvikle ny kunnskap om klima, miljø og ressursutnytting i Arktis. I tillegg vil vi bidra til en bærekraftig utvikling av et innovativt og konkurransedyktig næringsliv. Sentralt i vår virksomhet står utvikling av flerfaglig, relevant og banebrytende kompetanse innenfor våre forsknings- og utdanningstilbud.

Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi er den organisatoriske og administrative plattformen for tre institutter; Norges fiskerihøgskoleInstitutt for arktisk og marin biologi og Handelshøgskolen ved UiT.

Ansatte ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi:


Laks i nordlys, lav oppløsning (Audun Rikardsen).jpg
Siste nyheter

Docenhance.jpeg
EU-prosjekt skal gjera ph.d.-utdanninga meir næringslivsretta

Det ferske EU-prosjektet DocEnhance skal bidra til at ph.d.-utdanninga i Europa blir meir tilpassa arbeidsmarknaden utanfor akademia. Prosjektet blir leia frå UiT.


Les nyhetssaken

Into+the+Dark_Tromso_Vert_Upload+square.png
Her treffer du UiT på TIFF

Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF) går i gang denne uka og UiTs forskere bidrar på mange måter i programmet – både som deltakere i filmer, i lunsjsamtaler om filmer og i innledning til filmvisninger.


Les nyhetssaken

[Loading...]

Våre studier

[Loading...]

LEDIGE STILLINGER

Annonseres på Jobbnorge

INNKALLINGER OG REFERATER

Til Fakultetsstyret og andre råd og utvalgt finner du i Møteportalen