Velkommen til Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Våre satsningsområder er marine ressurserklima og miljø, og et konkurransedyktig og innovativt næringsliv. Vi utvikler kompetanse for bærekraftig bruk av marine ressurser nasjonalt og internasjonalt, og jobber for å utvikle ny kunnskap om klima, miljø og ressursutnytting i Arktis. I tillegg vil vi bidra til en bærekraftig utvikling av et innovativt og konkurransedyktig næringsliv. Sentralt i vår virksomhet står utvikling av flerfaglig, relevant og banebrytende kompetanse innenfor våre forsknings- og utdanningstilbud.

Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi er den organisatoriske og administrative plattformen for tre institutter; Norges fiskerihøgskoleInstitutt for arktisk og marin biologi og Handelshøgskolen.

Ansatte ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi:


Laks i nordlys, lav oppløsning (Audun Rikardsen).jpg
Siste nyheter

IMG_3661 (2)kv.jpg
Wants to map the Arctic Ocean through different lenses Her name means "luck", and she feels fortunate to have spent her time as a Fulbright scholar at UiT in Tromsø. At the end of her stay, Onni Irish invites to an interdisciplinary workshop for 5 June that will examine the different ways the Arctic Ocean can be mapped.
Les nyhetssaken

Shark1.jpg
Overraskende hai-funn fra DNA i korallrev Genetikere fra UiT har påvist at DNA i havet nær korallrev inneholder spor av haiarter som man trodde var utryddet. - Se video!
Les nyhetssaken

[Loading...]

Våre studier

[Loading...]

[Loading...]

Skip to main content