Memorial University of Newfoundland

Canada

Om Memorial University of Newfoundland

Memorial University of New Foundland (MUN) ble grunnlagt i 1925 som en skole for utdanning av lærere og er det eneste universitetet i Newfoundland og Labrador. MUN har i dag 18 000 studenter, 2 800 ansatte og tilbyr mer enn 100 gradsprogram. Universitetet har fire campus spredt over hele Newfoundland og Labrador og to ytterligere campus i Canada og i England. Det største campus er lokalisert i St. John¿s.

Avtalene med Memorial University of Newfoundland er åpne avtaler. Vær oppmerksom på kurs ikke kan garanteres på forhånd. Studiestedet anbefales for studenter som har mulighet til fleksibilitet i emnevalget i sitt studieprogram ved UiT.

Stipendmuligheter

Studenter som reiser på forhåndsgodkjente studieopphold i utlandet kan få lån og stipend fra Lånekassen.

Du finner informasjon om hvordan du søker om støtte fra Lånekassen i veiledningen som der er gitt for delstudier i utlandet. https://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Utland/Delstudier/Fra-larested-i-utlandet/

Studenter som ønsker seg til dette lærestedet kan søke om utvekslingsstipend fra north2north. Søknadsfristen for north2north er 15. februar for hele det påfølgende studieår.

DISSE STUDIENE KAN UTVEKSLE HIT 4 studieprogrammer