Velkommen til Det helsevitenskapelige fakultet

Vi former framtida i nord

Helsefak er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helsefag under ett tak. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning og gir oss muligheten til å utforme framtidas helsetjenester. Vi er opptatt av å møte samfunnets behov og jobber tett sammen med praksisfeltet i nord for å løse morgendagens utfordringer.

Ansatte ved Det helsevitenskapelige fakultet:


2011-UiT-500.jpg
Siste nyheter

hukommelse.jpg
Det er helt normalt å glemme Her kommer en god nyhet: Det er ingen grunn til bekymring bare fordi du er litt glemsk. Det er til og med helt normalt.
Les nyhetssaken

piller.crop.jpg
Antibiotikaresistens: Pasienter dør av bagateller Nå dør også pasienter i Norge på grunn av antibiotikaresistens. Det forteller professor Arnfinn Sundsfjord, UiT.
Les nyhetssaken

Aktuelle arrangementer og prosjekter
Arrangement: Semesterstart ved Helsefak
Det helsevitenskapelige fakultet ønsker alle studenter velkommen til et nytt studieår med eget velkomstmøte 16. august kl. 12:15 i Lysgården.
Prosjekt: Vi bygger MH2 Et nytt Medisin- og helsefagbygg (MH2) skal stå ferdig i 2018.
Prosjekt: Tromsøundersøkelsen Tromsøundersøkelsen gir oss viktig informasjon om hva som holder oss friske og hva som påvirker risikoen for å få vanlige alvorlige sykdommer. 40 051 personer har hittil deltatt.
Våre studier

[Loading...]

Tilknyttede enheter:
Annet

Nytt fra UiT helseblogg

Skip to main content