Velkommen til Det helsevitenskapelige fakultet

Vi former framtida i nord

Helsefak er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helsefag under ett tak. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning og gir oss muligheten til å utforme framtidas helsetjenester. Vi er opptatt av å møte samfunnets behov og jobber tett sammen med praksisfeltet i nord for å løse morgendagens utfordringer.

Ansatte ved Det helsevitenskapelige fakultet:


2011-UiT-500.jpg
Siste nyheter

marius storvik plakat 012kv.jpg
Jurist om psykiatrien: - Norge bryter menneskerettighetene hele tida Mens de internasjonale menneskerettighetene setter grensa ved 24 timer i belteseng, har norske psykiatriske pasienter ligget opptil to år i belteseng.
Les nyhetssaken

Trine Stub.crop.jpg
Språkproblemer når alternativ medisin og skolemedisin møtes Mange pasienter supplerer medisinsk behandling med alternativ behandling, men de kan bli skadelidende hvis de ulike aktørene ikke klarer å kommunisere med hverandre.
Les nyhetssaken

Aktuelle arrangementer og prosjekter
Arrangement: Snakk med en forsker Er du på jakt etter et prosjekt til oppgaven din, eller simpelthen nysgjerrig på hva det forskes på ved Helsefak?
Prosjekt: Vi bygger MH2 Et nytt Medisin- og helsefagbygg (MH2) skal stå ferdig i 2018.
Prosjekt: Tromsøundersøkelsen Tromsøundersøkelsen gir oss viktig informasjon om hva som holder oss friske og hva som påvirker risikoen for å få vanlige alvorlige sykdommer. 40 051 personer har hittil deltatt.
Våre studier

[Loading...]

Tilknyttede enheter:
Annet

Nytt fra UiT helseblogg

Skip to main content