Velkommen til Det helsevitenskapelige fakultet

Vi former framtida i nord

Helsefak er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helsefag under ett tak. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning og gir oss muligheten til å utforme framtidas helsetjenester. Vi er opptatt av å møte samfunnets behov og jobber tett sammen med praksisfeltet i nord for å løse morgendagens utfordringer.

Det helsevitenskapelige fakultet i tall

Ansatte ved Det helsevitenskapelige fakultet:


Inngangen til MH-bygget
Siste nyheter

Rettsgenetisk senter kvadrat.jpg
Klare for å gjøre DNA-analyser for politiet Rettsgenetisk senter gjør seg nå klare for å analysere Politiets DNA-prøver. Dette er en milepæl for senteret som nylig flyttet inn i helt nye lokaler. Flere vil bli ansatt for å kunne gjøre jobben Stortinget bestemt de skal gjøre.
Les nyhetssaken

6358596747_18647bef8e_b.jpg
Fra Obamas kontor til UiT – med blikk for verdens helseutfordringer I et overfylt kontor på Institutt for samfunnsmedisin ved UiT, sitter Obamas tidligere statssekretær for global helse og en av Bill og Melinda Gates’ nærmeste rådgivere. Nils Daulaire og Mary Taylor, som spøkefullt kaller seg politiske flyktninger i Norge, lot frustrasjonen over den politiske utviklingen i USA bli en mulighet til å endre bosted.
Les nyhetssaken

[Loading...]

Våre studier

[Loading...]

[Loading...]

Skip to main content