Velkommen til Det helsevitenskapelige fakultet

Vi former framtida i nord

Helsefak er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helsefag under ett tak. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning og gir oss muligheten til å utforme framtidas helsetjenester. Vi er opptatt av å møte samfunnets behov og jobber tett sammen med praksisfeltet i nord for å løse morgendagens utfordringer.

Ansatte ved Det helsevitenskapelige fakultet:


2011-UiT-500.jpg
Siste nyheter

forbedring_hygiene_vask_lorentzen_x_acf_kvadrat.jpg
Kun 13 prosent av legene gjennomførte riktig håndhygiene før første pasientkontakt Medisinstudentene ønsker å lære mer om pasientsikkerhet, smittevern og feilbehandling både på studiet og i praksis ved sykehus. En undersøkelse ved UNN avslørte hygienebrudd.
Les nyhetssaken

russ2.jpg
Russetid med langvarig bivirkning? Nesten halvparten av alle studenter utsetter skolearbeidet de egentlig burde gjort. Kanskje er det i russetida vi får perfeksjonert kunsten å prokrastinere?
Les nyhetssaken

Aktuelle arrangementer og prosjekter
Prosjekt: Vi bygger MH2 Et nytt Medisin- og helsefagbygg (MH2) skal stå ferdig i 2018.
Prosjekt: Tromsøundersøkelsen Tromsøundersøkelsen gir oss viktig informasjon om hva som holder oss friske og hva som påvirker risikoen for å få vanlige alvorlige sykdommer. 40 051 personer har hittil deltatt.
Våre studier

[Loading...]

Tilknyttede enheter:
Annet

Nytt fra UiT helseblogg

Skip to main content