Velkommen til Det helsevitenskapelige fakultet

Vi former framtida i nord

Helsefak er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helsefag under ett tak. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning og gir oss muligheten til å utforme framtidas helsetjenester. Vi er opptatt av å møte samfunnets behov og jobber tett sammen med praksisfeltet i nord for å løse morgendagens utfordringer.

Ansatte ved Det helsevitenskapelige fakultet:


2011-UiT-500.jpg
Siste nyheter

hodepine crop.jpg
Kan skiftarbeid føre til klasehodepine? Det er påfallende mange skiftarbeidere som lider av klasehodepine. Er det den biologiske klokka vår som er synderen?
Les nyhetssaken

kjærestepar.jpg
Gjennomfører pasienter med klamydia anbefalt behandling? Klamydia spres raskt og kan i verste fall føre til sterilitet. Det store spørsmålet i en ny studie er derfor: hva gjør de som har fått en klamydiadiagnose?
Les nyhetssaken

Aktuelle arrangementer og prosjekter
Arrangement: Seminar om global helse i nord Fredag 4. november inviterer Senter for arktisk og global helse (UiT/UNN) til seminar om global helse i nord.
Prosjekt: Vi bygger MH2 Et nytt Medisin- og helsefagbygg (MH2) skal stå ferdig i 2018.
Prosjekt: Tromsøundersøkelsen Tromsøundersøkelsen gir oss viktig informasjon om hva som holder oss friske og hva som påvirker risikoen for å få vanlige alvorlige sykdommer. 40 051 personer har hittil deltatt.
Våre studier

[Loading...]

Tilknyttede enheter:
Annet

Nytt fra UiT helseblogg

Skip to main content