Velkommen til Det helsevitenskapelige fakultet

Vi former framtida i nord

Helsefak er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helsefag under ett tak. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning og gir oss muligheten til å utforme framtidas helsetjenester. Vi er opptatt av å møte samfunnets behov og jobber tett sammen med praksisfeltet i nord for å løse morgendagens utfordringer.

Ansatte ved Det helsevitenskapelige fakultet:


2011-UiT-500.jpg
Siste nyheter

Trine Stub.crop.jpg
Språkproblemer når alternativ medisin og skolemedisin møtes Mange pasienter supplerer medisinsk behandling med alternativ behandling, men de kan bli skadelidende hvis de ulike aktørene ikke klarer å kommunisere med hverandre.
Les nyhetssaken

Audun Hetland crop2.jpg
Hvordan blir vi lykkelige? Da lykkeforsker og småbarnspappa Audun Hetland startet opp prøveforelesningen til sin disputas, viste han bilde av sønnen sin på storskjermen. Det var av en helt spesiell grunn.
Les nyhetssaken

Aktuelle arrangementer og prosjekter
Arrangement: Snakk med en forsker Er du på jakt etter et prosjekt til oppgaven din, eller simpelthen nysgjerrig på hva det forskes på ved Helsefak?
Prosjekt: Vi bygger MH2 Et nytt Medisin- og helsefagbygg (MH2) skal stå ferdig i 2018.
Prosjekt: Tromsøundersøkelsen Tromsøundersøkelsen gir oss viktig informasjon om hva som holder oss friske og hva som påvirker risikoen for å få vanlige alvorlige sykdommer. 40 051 personer har hittil deltatt.
Våre studier

[Loading...]

Tilknyttede enheter:
Annet

Nytt fra UiT helseblogg

Skip to main content