Velkommen til Det helsevitenskapelige fakultet

Vi former framtida i nord

Helsefak er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helsefag under ett tak. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning og gir oss muligheten til å utforme framtidas helsetjenester. Vi er opptatt av å møte samfunnets behov og jobber tett sammen med praksisfeltet i nord for å løse morgendagens utfordringer.

Det helsevitenskapelige fakultet i tall

Ansatte ved Det helsevitenskapelige fakultet:


Inngangen til MH-bygget
Siste nyheter

Tromsøundersøkelsen.jpg
Tromsøundersøkelsen vil dele data på tvers av fag Etter over 40 års forskning sitter Tromsøundersøkelsen på store mengder data. Nå ønskes nye samarbeid ikke bare innen helseforskning, men på tvers av fag.
Les nyhetssaken

sameflagget.jpg
Får ikke snakke om helsa si på samisk Fornorskingsprosesser har vi lagt bak oss for lenge siden, har vi ikke? Likevel har norske sykepleierutdanninger fremdeles ikke  fokus på å lære studentene hvordan de skal møte de samiske pasientene.
Les nyhetssaken

Aktuelle arrangementer og prosjekter
Prosjekt: Tromsøundersøkelsen Tromsøundersøkelsen gir oss viktig informasjon om hva som holder oss friske og hva som påvirker risikoen for å få vanlige alvorlige sykdommer. 40 051 personer har hittil deltatt.
Prosjekt: Vi bygger MH2 Et nytt Medisin- og helsefagbygg (MH2) skal stå ferdig i 2018.
Våre studier

[Loading...]

Tilknyttede enheter:
Annet

Infotorget banner

Nytt fra UiT helseblogg

Skip to main content