Nytt økonomisystem for Unit4 ERP og LØNN

Inviterer fagbrukere innenfor lønn og økonomi til kick-off 19. oktober

Fra 1. januar 2022 innfører UiT nye systemløsninger for lønns- og økonomiområdet. Tirsdag 19. oktober er det kick-off for den lokale opplæringsplanen for alle fagbrukere på området.

 

Under Kick-off samlingen vil det bli gitt generell informasjon om opplæringsplanen. Det vil også bli en gjennomgang av læringsressurser som BOTT e-læring i Canvas, DFØs systemopplæring, e-læring og nettsider samt brukerstøtte. 

Samlingen vil fokusere på hvordan opplæringen er satt sammen, hva som endres med innføring av nye løsninger og praktiske anbefalinger knyttet til den enkeltes opplæringsløp.  

De mest omfattende opplæringsløpene vil bli kjørt for utvalgte roller på nivå 2 og 3 ved UiT. Løpet vil bestå av start- og sluttsamlinger i Teams, individuell BOTT e-læring samt webinar og opplæringsfilmer via DFØs systemopplæring.  

For roller på nivå 1 foreligger det omfattende DFØ-kurs samt BOTT e-læringer. På nivå 1 vil det ikke bli kjørt samlinger i opplæringssammenheng på samme måte som for lokale roller.  

 

Kurses rett før oppstart

 

Kursing vil for de fleste fagbrukere finne sted så nær dato for oppstart av nye systemer som praktisk mulig. På den måten kan tilegnet ny kompetanse tas i bruk nærmest umiddelbart.  


For fagbrukere på Lønn vil det bli kurs i forkant av tilgang på SAP i slutten av november. Dette fordi man skal vedlikeholde data både i gammelt og nytt system.  Oppstartskurset for fagbrukere i SAP vil bli gjennomført 8.-9. november.

 

All påmelding til kurs administreres av mottaksprosjektet ved UiT. Rollefordeling med navn og kontaktinfo på den enkelte ansatte gjøres ved enhetene på nivå 1-3 og sendes mottaksprosjektet.