Til programsiden for Peter F. Hjort-seminaret 2018

Peter F. Hjort-seminaret 2016 ble arrangert på UiT Campus Tromsø onsdag 16. mars. Omlag 250 deltakere fra privat næringsliv, offentlig virksomhet og UiTs fagmiljøer var påmeldt seminaret for å bidra i erfaringsutveksling og diskusjon om temaene som årets seminar reiste.

Oppsummering av Peter F. Hjort-seminaret 2016:

Vi takker for deltakelsen på seminaret. For nærmere informasjon om tidligere seminar, organisering og kontaktinformasjon til sekretariatet, besøk nettsiden www.uit.no/pfhjort

Til Peter F. Hjort-seimnarets hovedside

Programoversikt - Peter F. Hjort-seminaret 2016

Kl. 08.30   PFH16-OPPSTART - Åpent frokostmøte for seminardeltakere, fagmiljø og studenter.

Kl. 11.00   Plenum

«Nye UiT – nye muligheter for samarbeid» Anne Husebekk, rektor, UiT Norges arktiske universitet

«Bærekraftig industriutvikling – hva skal til?»  Arve Ulriksen, administrerende direktør, Mo industripark

«Innovasjon i helse – hvordan skaper vi morgendagens helsetjeneste?» Kari Kværner, senterdirektør, Center for Connected Care, Oslo universitetssykehus.

«Fra idé til næring» Edel Storelvmo, direktør, Futurum og kommende viserektor for næringsliv og innovasjon, UiT.

Kl.12.30   Lunsj

Kl.13.30   Parallelle arbeidsøkter

Kl.16.30   Plenum

«Norge 6.0 - Hvordan gripe muligheten?» Even Aas, konserndirektør, Kongsberg Gruppen