Foreleser bestiller automatisert opptak

Som foreleser anbefales det at du i første omgang får på plass en avtale for opphavsrett ved ditt fakultet / institutt. Det er utviklet en standardkontrakt som kan brukes som utgangspunkt. Denne jobben må gjøres på fakultetsnivå og er ikke et arbeid IT-avdelingen vil være involvert i. 

Bestilling av automatisert opptak i Panopto sendes til studieplanlegger på ditt fakultet / institutt. De må vite følgende:

  1. Emnekode
  2. Forelesning(er) som skal tas opp
    1. Dato
    2. Klokkeslett
    3. Alle forelesninger hele semesteret?
  3. Om du ønsker opptak og strømming eller kun opptak1
  4. Om du ikke vil at opptaket legges ut på Min Side
  5. OBS! Eventuelle avvik i løpet av semesteret

Studieplanleggeren gjør nødvendige endringer i timeplanleggingssystemet. Blant annet sikrer studieplanleggeren at forelesning holdes på rom med egnet opptaksutstyr. Se liste over rom med opptaksutstyr

Hvis man skal bruke to eller flere forskjellige rom, hvor alle har mediasite opptaksutstyr installert, vil det ikke kreve ytterlige administrasjon, automatikken vil følge over til hvert rom. 

Det er ikke mulig å bestille kun live strømming av undervisningen. Det blir alltid et opptak i etterkant. Foreleseren kan skjule (sett til privat) eller slette opptaket i etterkant.


Driftsmeldinger fra ITA:
Det er ingen aktive driftsmeldinger for øyeblikket

Alle driftsmeldinger

Nyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

 


ÅPNINGSTIDER

Telefon

Mandag - fredag: 08:00-14:30

Skranke

Mandag - fredag: 09:00-14:30
(stengt for lunsj 11:30-12:00) 


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

Fjernhjelp (TeamViewer) er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Eldre versjon windows. Eldre versjon mac.