Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Karriereaktiviteter for studenter ved UiT

Senter for karriere og arbeidsliv legger til rette for at studenter kommer i kontakt og samarbeid med arbeids- og næringslivet i løpet av studietiden.

Arbeidslivsdagen ved UiT

Arbeidslivsdagen er den dagen i året hvor arbeids- og næringslivet kommer til UiT for å treffe studentene. Det er UiTs årlige møteplass for arbeidsgivere og studenter og hvert år samles rundt 90-100 virksomheter seg fra hele landet, og ca 2000 studenter besøker arrangementet. Les om Arbeidslivsdagen.

 

Internship for UiT-studenter

Som internshipkandidat får du mulighet til å få relevant arbeidserfaring i løpet av studietiden samtidig som du mottar lønn. Dette er en fordel for deg i fremtidig jobbsøking. I tillegg får du en god mulighet til å knytte kontakter og skape nettverk. Les om internship

Oppgavesamarbeid

Studentoppgaver kan være et utbytterikt og spennende format å bygge tettere relasjoner mellom studenter, fagmiljø og virksomheter. Les mer om oppgavesamarbeid.

Studentorganisasjoner ved UiT

Er du medlem av en studentorganisasjon/linjeforening? Senter for karriere og arbeidsliv kan kontaktes om dere har spørsmål knyttet til arrangering av karriere- og fagdager, kursing og samarbeid med arbeids- og næringslivet. Les mer her.

Møteplasser og andre arrangementer 

Senter for karriere og arbeidsliv deltar også på andre arrangmenter som kobler landsdelens nærings- og arbeidsliv med studenter og fagmiljø. Les mer om andre arrangementer.

Karriereforum for høyere utdanning

Senter for karriere og arbeidsliv er medlem av Karriereforum for høyere utdanning i Norge (KFH) et faglig nettverk for enheter som driver karriereveiledning og annen karriereservice ved universiteter og høyskoler i Norge. 

Forumet skal bidra til å utvikle gode og helhetlige karrieretjenester i.f.t. karriereplanlegging og jobbsøking for institusjonenes studenter. KFH skal bidra til å styrke samarbeidsrelasjonene mellom utdanningsinstitusjonene og arbeidslivets aktører.

 

 

 

 

Karriereplanleggeren: Vet du hvor lang du har kommet med å utvikle din karriere? Finn ut med karriereplanleggeren.