Velkommen til Ingeniørvitenskap og sikkerhet

Institutt for ingeniørvitenskap og sikkerhet

Velkommen til Institutt for ingeniørvitenskap og sikkerhet (IIS). 

Instituttet har en viktig rolle som kompetanseleverandør for arbeidslivet i regionen, gjennom utdanning, forskning og etter- og videreutdanning. Våre 400 studenter setter pris på at instituttet har et nært samarbeid med næringslivet underveis i studiet.

IIS tilbyr studier i ingeniørfag, luftfartsfag og innen sikkerhet og miljø. IIS er aktiv innen anvendt forskning, der profesjonsutdanningene og nordområdene har et spesielt fokus. Instituttet har fire forskningsgrupper, og har forskningsprosjekter med nedslagsfelt og finansiering på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Instituttet tilbyr:

  • Profesjonsrettede høyere utdanninger på bachelor- og masternivå, der studentene går rett ut i arbeidslivet etter endt utdanning
  • Praksisnære og næringsrettede studier med særlig fokus på nordområdene
  • Kompetanse innen teknologi og sikkerhet i tilknytning til operasjonell virksomhet
  • Kurs for arbeids- og næringsliv i landsdelen. Våre kurs har et mål om å bidra til sikre operasjoner i nordområdene. Vi har god erfaring med "skreddersøm" og mange av våre kurs er utviklet i samarbeid med næringslivet og deres behov, ta gjerne kontakt! Her finner du informasjon om kurs og påmelding.
     

 

 

Ansatte ved Ingeniørvitenskap og sikkerhet:


Siste nyheter

Anomalocardia flexuosa 400-1.jpg
Liten musling kan avsløre oljesøl Økt skipstrafikk i Paranaguábukta i Brasil øker risikoen for forurensing fra olje. Adriana Sardi har utviklet et nytt verktøy for å overvåke nivået av forurensing der en liten musling spiller en avgjørende rolle.
Les nyhetssaken

IdaPrisutdeling400.JPG
Ida Sundvor Opstad ble kåret til beste masterkandidat 2016 Under den høytidelige avslutningsseremonien for masterkandidatene ved NT-fakultetet fikk Ida Sundvor Opstad overrakt diplom og en sjekk på kr 10 000.
Les nyhetssaken

[Loading...]

Våre studier

[Loading...]

[Loading...]

Annet
Kontakt
Telefon: +47 77 66 03 02
E-post: postmottak@iis.uit.no
Yngve Birkelund Gunn-Helene Turi
Instituttleder
Yngve Birkelund
Tlf: 77 66 02 46
Kontorsjef
Gunn-Helene Turi
Tlf: 77 66 03 11

Avvik eller forslag til forbedringer:
Send din tilbakemelding til
respons-iis@support.uit.no

Skip to main content