Hovedtavla / Enhetstavla

Annonseportalen uit.no/tavla ligger på UiTs toppsider. I tillegg finnes det en lokal tavle for hver enhet som ønsker det, 'Tavla' i venstremenyen hos enheten.

Hvis man legger ut en annonse på uit.no/tavla og velger en enhet i skjemaet for annonsen, så vises den da også automatisk på enhetstavla. Dette gjelder arrangementer, kunngjøringer, penger å hente og ledige stillinger. (Ikke markedsplassen).

I en annonse har man også muligheten til å velge 'Enhetstavla (Kun for din enhet)' under punktet 'Hoved- eller lokal Tavla'. Da vises den kun på enheten, og ikke på hovedtavla. Dette kan jo for eksempel gjelde i enkelte tilfeller med et internt arrangement for studenter og ansatte på et institutt.

I tillegg har man muligheten til kun å vise en annonse for påloggede ansatte, altså en slags intranett-modus. Velg da 'Internt - vises kun for påloggede ansatte' under punktet 'Vises for'. Ellers vises annonsen for alle som er inne på enhetstavla.


Driftsmeldinger fra ITA:
Det er ingen aktive driftsmeldinger for øyeblikket

Alle driftsmeldinger

Nyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

 


ÅPNINGSTIDER

Telefon

Mandag - fredag: 08:00-14:30

Skranke

Mandag - fredag: 09:00-14:30
(stengt for lunsj 11:30-12:00) 


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

Fjernhjelp (TeamViewer) er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Eldre versjon windows. Eldre versjon mac.