Bilde av fasaden til Campus Helgeland i Mo i Rana.

Mo i Rana

Mo i Rana, en by fylt med kultur og omringet av natur. Om du vil bruke fritiden til å studere, vandre i kjent eller ukjent terreng eller dersom konsert og teater er det som frister, så finnes det muligheter for de fleste. I hjertet av Mo i Rana sentrum ligger Campus Helgeland som huser både universiteter og næringsliv under ett og samme tak. I gangavstand finner du alt du måtte trenge som student, enten det er studentbolig, butikker, treningssenter, utesteder eller toppturmuligheter. På Campus Helgeland finner du moderne undervisningsfasiliteter, og alt annet du måtte trenge som student er rett rundt hjørnet!

En by kjent for sin ledende industri, betyr for våre studenter en by med mange jobbmuligheter både under og etter studiene. På Campus Helgeland kommer du tettere på næringslivet, tidligere.

Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram

Studentliv i Mo i Rana

Følg våre studenter på sosiale medier for å få et innblikk i hvordan det er å være student i Mo i Rana! Her deles våre gode tips og nyttig informasjon, og du kan stille spørsmål om alt du måtte lure på.

Noe du lurer på? 

Har du spørsmål om UiT i Mo i Rana? Send oss gjerne en e-post, kontakt oss gjennom sosiale medier eller ring til vårt hjelpsomme servicetorg!

Telefon

+47 77 64 40 00

E-post

studieinfo@hjelp.uit.no

Sosiale medier

Facebook
Instagram