UH Sak

Saksbehandling og dokumentasjonsforvaltning

UH Sak (tidligere BOTT SA) er et samarbeidsprosjekt i universitets- og høyskolesektoren for anskaffelse av nye tjenester for saksbehandling og dokumentasjonsforvaltning.

Store deler av universitets- og høyskolesektoren har gått sammen om å kjøpe felles systemer og tjenester for saksbehandling og dokumentasjonsforvaltning. Sopra Steria er valgt som leverandør av de nye tjenestene, som består av en saksbehandlingsplattform fra ServiceNow og arkivkjerne fra Documaster.   

UH Sak er hovedansvarlig for anskaffelsen og etablering av løsningen. Prosjektet og leverandør jobber sammen om detaljplanleggingen. NTNU er pilotinstitusjon og vil være de første som tar i bruk de nye tjenestene i løpet av 2024. Innføring ved UiT planlegges til januar 2025, les mer under fanen Kunngjøringer. 

2023: Presentasjon om UH Sak til lokalt gjenbruk Her får du et innblikk i prosjektet UH Sak og hva det skal levere. Presentasjonen er laget med de forutsetninger som gjelder i november 2023, og er ment for lokalt gjenbruk.

2023: Se korte demoer av ulike moduler i UH Sak

2023: Se opptak fra leverandørens demo av tjenestene 19. januar 2023

2021: Se opptak fra leverandørens presentasjon av tjenestene den 29. november 2021

[Loading...]