Institutt for psykologi

Hva er egentlig en forelskelse, og hvorfor sliter noen med å spise? Kan man tenke bort smerte? Hva skal jeg si til noen som er deprimert? Og hva er egentlig følelser?

Institutt for psykologi (IPS) har 85 ansatte og 800 studenter fordelt på fire studieprogram, samt enkeltemner. Vi utdanner psykologer, master-, og bachelorkandidater i psykologi og tilbyr årstudium.

Psykologisk klinikk

Psykologisk klinikk ved Institutt for psykologi, Det helsevitenskapelige fakultet er et psykologisk lavterskeltilbud som yter helsehjelp i form av psykologisk utredning og behandling. Utredning og behandling inngår som del av opplæringen for psykologistudenter, som vedlikehold av kliniske ferdigheter hos helsepersonell ved Institutt for psykologi, og for utviklings- og forskningsformål.

Ansatte ved Institutt for psykologi:


Uit-ips-2.jpg
Siste nyheter

mor og barn 18 mnd.jpg
Har du en baby på 18 måneder? Da kan du delta i et nytt forskningsprosjekt sammen med babyen din. Gjennom lek skal forskere ved UiT forstå hvordan en baby bruker imitasjon som læring.
Les nyhetssaken

deprimert student.crop.jpg
Cirka 95 prosent av studentene prokrastinerer Eksamen nærmer seg, men likevel utsetter studentene å lese pensum. Hvorfor?
Les nyhetssaken

[Loading...]

Våre studier

[Loading...]

[Loading...]

Annet

Om opptak til profesjonsstudiet:

Årsstudiet i psykologi er opptaksgrunnlaget til profesjonsstudiet ved UiT. Opptaksordningen er imidlertid under vurdering, men eventuelle endringer vil ikke gjøres gjeldende før tidligst høsten 2019.

 

Kontakt

Telefon:
+47 77 64 52 90

Faks:
+47 77 64 52 91

Epost:

Postadresse:

Universitetet i Tromsø
Institutt for Psykologi
9037 TROMSØ

Besøksadresse:

Huginbakken 32 (Teorifagbygget Hus 5, plan 6) 

Treffetid studiekonsulenter:

Mandag - Fredag: kl 12.00 - 14.00

  IPS på Facebook

IPS på Twitter

 

Psykologer for Nord-Norge i 25 år!

Vi feirer 10 år med Masterminds!

 
Skip to main content