Institutt for psykologi

Hva er egentlig en forelskelse, og hvorfor sliter noen med å spise? Kan man tenke bort smerte? Hva skal jeg si til noen som er deprimert? Og hva er egentlig følelser?

Institutt for psykologi (IPS) har 85 ansatte og 800 studenter fordelt på fire studieprogram, samt enkeltemner. Vi utdanner psykologer, master-, og bachelorkandidater i psykologi og tilbyr årstudium.

Psykologisk klinikk

Psykologisk klinikk ved Institutt for psykologi, Det helsevitenskapelige fakultet er et psykologisk lavterskeltilbud som yter helsehjelp i form av psykologisk utredning og behandling. Utredning og behandling inngår som del av opplæringen for psykologistudenter, som vedlikehold av kliniske ferdigheter hos helsepersonell ved Institutt for psykologi, og for utviklings- og forskningsformål.

Ansatte ved Institutt for psykologi:


Uit-ips-2.jpg
Siste nyheter

trist.jpg
Syke er mer deprimerte enn før Den fysiske helsen vår påvirker hvordan vi føler oss. Kanskje ikke så uventet, men det som er overraskende er at disse tallene ser helt annerledes ut i dag enn i 1994.
Les nyhetssaken

ArcticFrontiers_VIP.jpg
Arctic Frontiers: Viktig info til studenter og ansatte 22.-27. januar går Arctic Frontiers av stabelen ved UiT. Det betyr at enkelte områder blir stengt i en kort tidsperiode. Her kan du finne ut når og hvor.
Les nyhetssaken

Våre studier

[Loading...]

Tilknyttede enheter:
Annet

Om opptak til profesjonsstudiet:

Mange lurer på om det kommer endringer i opptaksordningen ved UiT. IPS har foreløpig ikke noen planer om å endre opptaksordningen til profesjonsstudiet i psykologi.

Årsstudiet i psykologi er fortsatt opptaksgrunnlaget.

Kontakt

Telefon:
+47 77 64 52 90

Faks:
+47 77 64 52 91

Epost:

Postadresse:

Universitetet i Tromsø
Institutt for Psykologi
9037 TROMSØ

Besøksadresse:

Huginbakken 32 (Teorifagbygget Hus 5, plan 6) 

Treffetid studiekonsulenter:

Mandag - Fredag: kl 12.00 - 14.00

  IPS på Facebook

IPS på Twitter

 

Psykologer for Nord-Norge i 25 år!

Vi feirer 10 år med Masterminds!

 
Skip to main content