NB UTSATT / Pedagogikk og politikk. Lars Løvlie og Lars Petter Storm Torjussen innleder i det første ILP-seminaret

Det aller første ILP-seminaret som arrangeres på Didaktikken i det nye ILP-bygget har tema Pedagogikk og politikk. Lars Løvlie presenterer boken Politisering og pedagogisk motstand - veien til en barneorientert praksis (Fagbokforlaget 2021). Lars Petter Storm Torjussen presenterer innsikter fra kapitlet "Hvor går pedagogikkens grenser? - Om forholdet mellom pedagogikk og politikk" i boken redigert av han og Line Hilt, Grunnspørsmål i pedagogikken (Fagbokforlaget 2021). Etter innledningene blir det åpen debatt. Kaffebaren Grut holder åpent for servering av mat og forfriskninger. Seminaret overføres også til campus Alta, Rom 1042.

Pedagogikk og politikk - hvem styrer skolen?

Innledere:

Lars Løvlie, Professor Emeritus i pedagogikk, UiO

Lars Petter Storm Torjussen, Førsteamanuensis i pedagogikk, UiB

Moderatorer

Mariann Solberg: professor, UiT og Joakim Berg Larsen: stipendiat, UiT

Onsdag 10. november kl. 15:00 – 17:30 / NB UTSATT GRUNNET INNSTRAMMING I SMITTEVERNREGLER

Alta: Rom 1042 / ILP (elektronisk visning)

Tromsø: Didaktikken / ILP-bygget / Fysisk frammøte

15:00 – 16:00: Presentasjoner

16:00 – 17:00: Diskusjon & sosialt samvær

Salg av mat og drikke

Trykk her for å se info-film