To TREC-forskere fikk priser for sin forskning!

Stipendiat Ina Isabella Høiland og forskningsassistent Ellen-Sofie Hansen fikk tildelt "Young Investigator Award" for å ha sendt inn abstrakt som ble rangert blant de 20 beste på ECTH-kongressen 2018.

Stipendiat Ina Isabella Høiland og forskningsassistent Ellen-Sofie Hansen fikk tildelt "Young Investigator Award" under ECTH 2018. Foto: Dana Meknas
Av Dana Meknas, journalist ved TREC

Som en oppmerksomhet og anerkjennelse av godt forskningsarbeid, er det flere kongresser og konferanser som belønner unge forskere for gode abstrakter. I forkant av at slike forum finner sted, sender deltakerne på kongressen inn oppsummeringer av egne studier og egen forskning - abstrakter - som vurderes av en komité av forskere. De som utmerker seg, får "Young Investigator Award" - en pris som gir heder og ære, et diplom, en pengesum og muligheten til å presentere forskningen sin muntlig i en presentasjon på kongressen. På ECTH 2018 var det to TREC-medlemmer som fikk prisen: Stipendiat Ina Isabella Høiland og forskningsassistent Ellen-Sofie Hansen.

- Det er stas! Det går mye arbeid i å skrive et best mulig abstrakt, og når det belønnes, så kjennes det godt. Jeg tenker at det sier mye om forskningsgruppa og kvaliteten på arbeidet som pågår der mer enn det sier noe om enkeltpersonen, sier Ina.

- Jeg er utrolig glad! Det kom som en overraskelse og var ikke noe jeg hadde forventet i det hele tatt, sier Ellen-Sofie, som etter ECTH kan si at hun har vært på sin første kongress.

Du kan lese alt om ECTH-kongressen her og se flere bilder på vår Facebook-side.

Forskningsassistent Ellen-Sofie Hansen ble glad og overrasket over den ærefulle tildelingen. Foto: Dana MeknasAnsvarlig for siden: Dana Meknas
opprettet: 31.10.2018 10:53