www.konsen.no

Årsplan høst 16 / vår 17

Kurs i musikkteori og gehør for søkere til høyere utdanning i musikk. Les mer....

ER DU INTERESSERT I MUSIKKONSERVATORIET OG HVA VI KAN TILBY?
SE PÅ VIDEOENE OG BROSJYRENE NEDENFOR.

KLassisk videosnutt Musikkfest videosnutt Folk videosnutt Videosnutt rytmisk
Video 1 Video 2 Video 3 Video 4

 

Konsen Stryk    Rytmisk  Blås & slagverk

Ansatte ved Musikkonservatoriet:


Siste nyheter

Norvoll og Blix.jpg
- Slutten av 70-tallet var helt vill i Tromsø! (Nordlys) Tromsø Jazzklubb fyller 30 år. Men tromsøjazzen har hatt et lengre liv. - Det finnes kilder på at det ble spilt jazz i Tromsø allerede på 20-tallet. Det var i forbindelse med stumfilmmusikerene på Verdensteatret, forteller Tromsø Jazzklubbs to daglige ledere, Øystein Norvoll og Øystein Blix.
Les nyhetssaken

Signe Johansen.jpg
Kult at de gir oss muligheten (Altaposten) Tre unge musikere fra Alta har fått Ishavskrafts kulturstipend for 2016. Den unge fiolinisten Signe Johansen (24) fra Alta, som for tiden tar mastergrad i musikkutøving ved Musikkonservatoriet i Tromsø, og som for kort tid siden var på Europa-turnè med Ungdomssymfonikerne, er mektig stolt over å være en av de syv som har fått Ishavskrafts kulturstipend 2016.
Les nyhetssaken

Aktuelle arrangementer og prosjekter
Arrangement: Musikkonservatoriets Lørdagskonsert - Konsertforedrag om Goethe Velkommen til konsertforedraget "Goethes poesi, musikk og den tyske lied"  med Erik Battaglia (klaver) lørdag 24. september kl. 14.00 i Sparebankens Festsal. Medvirkende Valentina Valente (sopran), Anne-Lise Sollied (sopran) og Carlo Allemano (tenor). Fri entré!
Våre studier

[Loading...]

Tilknyttede enheter:
Skip to main content