Velkommen til semesterstart ved NT-fak

Vi gleder oss til å starte et nytt semester og ønsker alle våre nye og gamle studenter velkommen tilbake til campus. 

Nye studenter samler seg i Labyrinten for studiestart
Semesterstart UiT i Tromsø 2023 Foto: Jakob Bjørvig Henriksen / UiT
Portrettbilde av Berg, Tor Olav
Berg, Tor Olav tor.o.berg@uit.no Rekrutteringsansvarlig
Publisert: 06.08.24 09:23 Oppdatert: 06.08.24 15:05
Naturvitenskap Studentliv / Studier Teknologi

Mandag 12. august braker det løs og våre nye studenter ankommer campusene. NT-fak står klare til å ta de imot og har laget følgende program for de nye studentene som kommer til UiT i Tromsø. 

Etter Rektors åpningsarrangement inviterer fakultetet de nye studentene til Aud 1 i Teorifagbygget, hvor dekan Arne Smalås ønsker velkommen og vi får høre fra de forskjellige organisasjonene og foreningene ved NT-fak og UiT. Vi har invitert student i matematiske realfag, Anett Thomassen til å fortelle litt om studentlivet og hvordan man kan få mest mulig ut av studietiden. 

Etter dette vil fadderne ta de nye studentene med til Realfagbygget og Teknologibygget for omvisning og utdeling av mat og drikke. Linjeforeningene og studentorganisasjoner vil stille med stands.

Tirsdag 13. august møter de nye studentene klassen sin og instituttene de skal studere ved. Her får de mer informasjon om studieprogrammet og mulighetene de har under studiet. 

Onsdag 14. august inviterer NT-fak alle de nye studentene til Nordnorsk vitensenter, hvor de får gratis inngang og mulighet til å utforske spennende aktiviteter og besøke planetariet. 

Torsdag 15. august stiller fakultetsadministrasjonen opp utenfor Realfagbygget med nystekte vafler og tilbehør.

Samtidig som alt dette så er det også Fadderuke. Det blir mange spennende aktiviteter på kveldstid for de nye studentene og vi håper den første uken blir en kjempefin opplevelse! 


Kortnytt fra Fakultet for naturvitenskap og teknologi, Institutt for teknologi og sikkerhet, Institutt for matematikk og statistikk, Institutt for kjemi, Institutt for geovitenskap, Institutt for fysikk og teknologi, Institutt for informatikk
Berg, Tor Olav tor.o.berg@uit.no Rekrutteringsansvarlig
Vi anbefaler