Harstad: Inviterer til lederutviklingsseminar for unge

Er du mellom 18 og 35 år og ønsker å utvikle dine lederegenskaper? Harstad Rotaryklubb inviterer til seminar for unge gründere, ledere og lederkandidater, i samarbeid med UiT, KUPA og Link Harstad.

Dronebilde Harstad
10. - 11. juni kan du delta på lederutviklingskonferanse for unge, i Harstad. Foto: Tomas Rolland/UiT
Portrettbilde av Rolland, Tomas
Rolland, Tomas tomas.rolland@uit.no Strategisk seniorrådgiver
Publisert: 10.05.22 16:08 Oppdatert: 10.05.22 16:12
Samfunn og demokrati

Seminaret arrangeres 10. – 11. juni i UiT i Harstad sine lokaler. Påmeldingsfristen er 18. mai og du melder deg på her

Programmet heter «Rotary Youth Leadership Awards» (RYLA) og er laget for å utvikle lederskap og personlig utvikling for unge voksne, gjerne i starten av sin yrkeskarriere.

Som deltaker får du økt kompetanse på ledelse gjennom foredrag, faglige innlegg og gruppediskusjoner. Du får tips og verktøy som kan hjelpe deg i utøvelse av ledelse, uansett om du er student eller jobber i en virksomhet med eller uten lederansvar.

Ved å delta på programmet får du også møte andre unge fra Harstadregionen, får treffe næringslivsaktører, og får utvidet ditt profesjonelle nettverk. Målsettingen med RYLA er å gi fremtidens ledere og gründere impulser og idéer til godt lederskap innen næringsliv, organisasjonsliv og forvaltning.

Programmet gjennomføres i samarbeid med UiT, KUPA og Link Harstad. Seminaret vil bli gjennomført i UiT sine lokaler i Harstad og med innledere fra lokale bedrifter, UiT og KUPA.


Kortnytt fra UiT Norges arktiske universitet, Handelshøgskolen ved UiT
Rolland, Tomas tomas.rolland@uit.no Strategisk seniorrådgiver
Vi anbefaler