Error rendering component

Lørdagsuniversitetet er i gang igjen!

Etter en periode med bare digitale foredrag, starter UiT nå opp igjen med fysiske foredrag i formidlingsrekken vår Lørdagsuniversitetet. Tematikken spenner fra koronarelaterte temaer til politikk og en helt spesiell kunstopplevelse. Vel møtt i Tromsø i høst!

Illustrasjon til Lørdagsuniversitetet
Høstens første foredrag handler om pandemien og folks tillit til myndighetene. Foto: UiT
Bilde av forfatter finnes ikke, dette er en placeholder
Næss, Inger Lise inger.l.nass@uit.no Kommunikasjonsrådgiver
Publisert: 26.10.21 13:45 Oppdatert: 28.10.21 11:35
Helse og velferd Kunst og kultur Samfunn og demokrati

– Vi gleder oss stort over å være tilbake med foredrag og ser frem til å tilby forskingsformidling for folket!

– Lørdagsuniversitetet har vært etterspurt og vi forventer mange besøkende. Det er plass til om lag 100 personer på hvert foredrag, og vi anbefaler å være litt ekstra tidlig ute for å sikre seg plass. Det sier prosjektleder for Lørdagsuniversitetet, Egil Bye Damsgård

Egil Bye Damsgård
Kommunikasjonsrådgiver Egil Bye Damsgård. Foto: Christian Halvorsen/UiT

Første foredrag kommer lørdag 30. oktober, og handler om pandemien og tilliten vår til myndighetene. Påfølgende lørdag handler også om koronapandemien, men fokuserer på medisinske framskritt og veien videre. 

Det vil også være foredrag om Stortingsvalget 2021, en kunstopplevelse med New North Academy, som spør: Hva er Nord? – og noen overraskelser er fremdeles under planlegging. 

Oppdatert program for høstens foredrag under Lørdagsuniversitetet finner du her.

Du kan også se hvert enkelt arrangement på Lørdagsuniversitetets Facebook-side. Følg oss gjerne der for nyheter og informasjon om Lørdagsuniversitetet. 


Kortnytt fra Seksjon for kommunikasjon, Senter for fredsstudier (CPS), Det helsevitenskapelige fakultet, Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning, Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag
Næss, Inger Lise inger.l.nass@uit.no Kommunikasjonsrådgiver
Vi anbefaler