English flag   

Heiahytta


Foto for infrastruktur

Velkommen til Heiahytta!

«Heiahytta» er en velferdshytte til disposisjon for ansatte og masterstudenter ved IG og AMB. Ansatte ved Fakultetsadministrasjonen ved fakultetet for biovitenskap, fiskeri og økonomi og ved Fakultetet for Naturvitenskap og teknologi, kan også leie hytta.

Hytta ligger like ved vannet, og har lett adkomst fra hovedveien. Det er muligheter for fiske i vannet både sommer og vinter. Det er også ski- og turterreng med utgangspunkt i hytta. Det er 10 sengeplasser, fordelt på to soverom og en hems. I tillegg er det stue/spise- og kjøkkenkrok på samme flate. Hytta er utstyrsmessig godt utrustet på alle områder. Hytta har innlagt strøm og sommervann. Hytta har utedo.

Med utgangspunkt i hytta er det kort vei (om lag 30 minutter) til alpinanlegget i Målselv Fjellandsby og Polarbadet.

Formål og regler for bruk av «Heiahytta»

Hytta skal brukes til medlemmenes/ansattes/masterstudenters fritidsformål. Bruk til andre formål utelukkes ikke helt, men skal i hvert enkelt tilfelle avgjøres av styret.

Alle brukere har full adgang til gass/brensel, kjøkkenutstyr, båt og annet utstyr som til enhver tid finnes i hytta. Bygninger og utstyr skal etter bruk være rengjort og i god stand. Avfall tas med hjem eller kastes i søppel-containeren ved rasteplassen på Heia! 

Eventuelle tap og skader meldes straks til hyttestyret. Tap/skade ved brann/innbrudd dekkes av forsikringen med mindre bruker har vist grov uaktsomhet. Andre tap/skader dekkes av bruker.

Det er lov å ta med hund til hytta.

Medlemsskap og andeler i «Heia» hytta

Heiagjengen ønsker flere aktive medlemmer. Fullverdig medlem i Heiagjengen er du når du har kjøpt andelsbrev pålydende kr 100,- og lar deg trekke med kr 50,- i måneden.

Reservering av hytta

Hytta reserveres etter «først til mølla»-prinsippet ved å tegne seg i kalenderbok hos den til enhver tid kasserer i foreningen.

Helgeleie belastes for to dager (fredag kl. 16 – søndag kl. 16).

Hytta kan bestilles for ett opphold om gangen, og inntil 7 døgn sammenhengende og kan bare berøre en helg. Normalt tidspunkt for innledning/avslutning av opphold er kl. 16.00. Bestillingen er bindende, og leien betales ved bestilling eller senest en uke før oppholdet.

Leie i påsken

Påsken deles i to leieperioder med skille onsdag i påskeuken. Leie i påsken avgjøres ved loddtrekning blant de som har meldt seg interessert innen 3 uker før palmesøndag. Senere enn 3 uker før palmesøndag reserveres hytta etter «først til mølla» -prinsippet dersom ingen har meldt seg tidligere. Leietaker en påske vil måtte vike i tre år før ny leie, såfremt hytta er opptatt.

Beliggenhet

Hytta ligger ved Takvatnet, ca. 10 mil fra Tromsø. Se kart på siden.


Kontaktinformasjon

Hytta reserveres hos Louise Vick (e-post: louise.m.vick@uit.no)
Betalingsinformasjon: Kontonr 4612.66.32665.
Husk å merk innbetalingen med: Leie av Heiahytta, dato for periode og navn.

Utleiesatser
  • Ansatte medlemmer i Heiagjengen betaler kr 300,-/døgn
  • Ansatte ikke-medlemmer betaler kr 600,-/døgn
  • Masterstudenter betaler kr 100,-/pers/døgn
Beliggenhet

Type: Fasilitet

Sideansvarlig: Grytå, Torger