Læreraktiviteter

Skolelaboratoriet i realfag og teknologi
Tilbake til læreraktiviteter Ressurser Om skolelaboratoriet Læreraktiviteter Elevaktiviteter

Videreutdanning for lærere i kjemi og matematikk

Materials-150x150.png

Disse er videreutdanningsemner som følger den formelle studiestrukturen til UiT, det er ikke en aktivitet som tilbys av Skolelaboratoriet. Vi synliggjør dette på Skolelaben sine nettsider fordi mange lærere følger våre aktiviteter.

Informasjon og påmelding til emner for høsten 2024 og vår 2025

I prosjektet "Fleksibelt, regionalt kompetansetilbud for lærere i kjemi og matematikk med programmering" utvikles og driftes et fleksibelt videreutdanningstilbud for lærere (trinn 8-13) med fokus på kompetanseheving innen kjemi og matematikk inklusiv relevant fagdidaktikk og programmering. 

Tilbudet er på 60 studiepoeng totalt fordelt på 10 mindre kurs på 5-10 stp innen kjemi (25 stp), matematikk (25 stp) og fagdidaktikk (10 stp). Tilbudet skiller seg fra andre tilsvarende tilbud ved at det tilbys i mindre enheter som gjør tilbudet mer fleksibelt og dermed bedre tilrettelagt for innpassning i skole/arbeidshverdagen til den enkelte. Tilbudet driftes fra høsten 2023 som et desentralisert tilbud i Troms og Finnmark og nettbasert tilbud i resten av landet. 

Prosjektet er et samarbeid mellom Institutt for kjemi (IK), Institutt for matematikk og statistikk (IMS) og Institutt for lærerutdanning og pedagogikk (ILP).




Fagområde: Kjemi, Matematikk
Type utdanning: Videreutdanning

Klikk her for å melde deg på!