NTL ved UiT

Verv et nytt medlem til NTL UiT!

Framtiden krever sterke fellesskap. NTL UiT vokser og får stadig flere nye medlemmer. Takk til alle som har vervet - godt jobba! Bidra til fortsatt medlemsvekst! Vi fortsetter vervekampanjen. Vinn ipad, gavekort og mye mer!

Arbeidslivet blir stadig tøffere, og det er viktigere enn noensinne å være fagorganisert. Bidra til å øke NTLs forhandlingsstyrke ved å verve en kollega - sammen er vi sterke! 

Plakat med teksten Vi vil ha det på laget vårt!

Du som verver et nytt medlem får tilsendt to flax-lodd, er med i trekningen av et valgfritt gavekort på 700 kr hver måned, og får dessuten et «lodd» i trekningen av semesterets vervepremie fra NTL UiT.  

 

Ukene fram mot nyttår legger vi på enda et gavekort på kr 1000. Bli med å verv, det er gode vinnersjanser! 

Gode vinnersjanser, med andre ord. Og i tillegg til den lokale vervekampanjen, så får du selvsagt fine vervepremier fra NTL sentralt: sekker, verktøy, kjøkkenutstyr, iPad, sykkel og mye annet. På ntl.no kan du sjekke hvor mange vervinger du står oppført med og bestille vervepremier. Logg inn med medlemsnummer og selvvalgt passord. Finner du ikke medlemsnummeret? Send en epost til ntl@uit.no, så hjelper vi deg. 

Ansvarlig for siden: Marit Martinsen Dahle
Sist endret: 24.11.2023 13.51