Hot Toddy og Everything Everywhere All at Once

Knapt en uke før mørketida, er det duket for utekino og gratis mat ved UiT Tromsø. Med dette markeres nytt samarbeid mellom TIFF, UiT, Samskipnaden og Studentparlamentet.

Mann viser fram visningssted for utekino på et universitetsområde.
UTEKINO PÅ UB-VEGG: TIFF-produsent Vegard Krane gjør det klinkende klart hvor Everything Everywhere All at Once skal vises som utekino, nemlig på Universitetsbibliotek-veggen mot Solplassen ved UiT Tromsø. Foto: Roy-Morten Østerbøl / UiT
Portrettbilde av Østerbøl , Roy-Morten
Østerbøl , Roy-Morten roy.m.osterbol@uit.no
Publisert: 16.11.23 12:16 Oppdatert: 21.11.23 13:33
Kunst og kultur

Det er bare å krysse av tirsdag 21. november klokka 16.00 i kalenderen, for dette er en begivenhet du absolutt ikke vil gå glipp av i høst. Utekinoen vil foregå mellom UB og Teorifagbygget hus 1 (Solplassen), og er åpen for alle studenter og ansatte ved universitetet.

Lena Aarekol, direktør for Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK), og Marcela Douglas Aranibar, instituttleder på Senter for fredsstudier (CPS), vil ønske velkommen og fortelle mer om det nye fireparts-samarbeidet, som er spesielt rettet mot trivsel og mental helse for studentene.

Festivalsjef for Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF), Lisa Hoen, vil introdusere Everything Everywhere All at Once og avsløre noen av filmene som kommer på selve festivalen i 2024.

Varm meny og kule beats

Solplassen vil for anledningen bli rigget med dekorativ belysning, masse reinskinn og tjuefem saccosekker. Det ligger med andre ord an til en stemningsfull opplevelse ved UiT Tromsø denne tirsdagen i uke 47.

Menyen vil være rykende varm og bestå av kylling- og vegetarwraps, søtpotetsuppe med chili og solbærtoddy. Serveringen starter 15.45. 

DJ Ali Vibes vil sørge for kule beats på Solplassen fra klokken halv fire, og lyden fra filmen vil dessuten bli avspilt inne på Teorifagskafeen.

Utvalgt film vant sju Oscar-priser

At det ble Everything Everywhere All at Once som skal vises i friluft, ble klart etter en avstemning på Samskipnadens Instagram-konto. Filmen vant ikke mindre enn sju Oscar-priser i år, blant annet for beste film! Den har fått strålende anmeldelser og beskrives som et bugnende dessertbord av en sci-fi-dramakomedie.

Nysgjerrig på utvalgt friluftsfilm, se denne: YouTube-trailer av Everything Everywhere All at Once.

Da er det bare å kle på seg godt, og komme på gratis utendørs filmvisning tirsdag 21. november.

Reklame for gratis utekino, samarbeid mellom TIFF og UiT


Kortnytt fra Seksjon for kommunikasjon
Østerbøl , Roy-Morten roy.m.osterbol@uit.no
Vi anbefaler