Inviterer til serie med lunsjforedrag

Hva foregår på UiT i Narvik? Det får vi noen svar på i den splitter nye serien med lunsjforedrag som starter opp på universitetsbiblioteket fredag.

Portrettbilde av dame som smiler til kamera
Ann Karin Storøy, daglig leder ved UB Narvik, ønsker velkommen til ny foredragsserie på universitetsbiblioteket. Foto: Christian Halvorsen
Portrettbilde av Eidum, Espen Viklem
Eidum, Espen Viklem espen.eidum@uit.no Kommunikasjonsrådgiver
Publisert: 21.09.23 10:55 Oppdatert: 21.09.23 14:47
Om UiT

Det er Universitetsbiblioteket som sammen med Levende Campus-prosjektet ønsker velkommen til det som skal bli en månedlig seanse på biblioteket.

Første lunsjforedrag er med Ida Gloppen Storli Foto: UiT

Ideen om en serie med foredrag kommer fra biblioteket, foreller Martina Lindgren Kristoffersen i Levende Campus. Deretter har man i samarbeid med fagmiljøene ved UiT i Narvik sydd sammen et program med ett månedlig foredrag.

Tanken er at vi kan bli bedre kjent med hva de enkelte miljøene «på huset» driver med av forskning og prosjekter. Økt kunnskap gjør oss dermed til enda bedre ambassadører for hverandre, sier Kristoffersen.

Første foredragsholder ut er Ida Gloppen Storli, universitetslektor for bachelor i sykepleie. Hun skal snakke om «Sykepleieres erfaringer med hvordan man kan legge til rette for personsentrert omsorg til den eldre pasienten i hjemmesykepleien».

Det hele skjer fredag klokken 11.45 på E2700 på universitetsbiblioteket. Arrangørene spanderer kaffe og te.


Kortnytt fra
Eidum, Espen Viklem espen.eidum@uit.no Kommunikasjonsrådgiver