Digital workshop: Veien frem til et Horisont Europa-prosjekt

Nord-Norges Europakontor i Brussel og de to regionale EU-nettverkene, EU-nettverk Nordland  og Horisont Troms og Finnmark, gjennomfører en digital workshop om internasjonale samarbeidsprosjekter i Horisont Europa den 23. mai, 2023, kl. 9.00-11.00.

Horisont Europa (2021-2027)
Horisont Europa (2021-2027) Foto: source: European Commission
Portrettbilde av Bohus, Kata
Bohus, Kata kata.bohus@uit.no Seniorrådgiver
Publisert: 02.05.23 11:21 Oppdatert: 02.05.23 12:10
Arktis Bærekraft Energi Geopolitikk Hav Helse og velferd Historie Idrett og friluftsliv Klima Kunst og kultur Lov og rett Naturvitenskap Pedagogikk Samfunn og demokrati Teknologi Urfolk Økonomi

Har du litt kjennskap til Horisont Europa, men er usikker på hvordan du skal gå frem for å komme med i et prosjekt? Som å finne relevante utlysninger, partnere og muligheter i EU-programmet? Da er denne workshoppen for deg!

I denne digitale workshopen vil du få presentert de ulike veiene til et Horisont Europa-prosjekt, hvordan du kan gå frem i prosessen med å finne utlysninger, partnere og ikke minst finne din egen rolle i et europaisk konsortium.

Vi legger opp til aktiv deltakelse i siste del av programmet. Kanskje finner du en partner eller kanskje vi vet om en utlysning som passer for deg. Uansett får du informasjon om hvordan du kan gå videre etterpå.

Workshopen setter søkelys på prosess og arbeidsmetodikk og vil være både sektor- og temaoverskridende. Ved påmelding ber vi alle om å skrive litt om egen fagbakgrunn og tematikk som organisasjonen jobber med som er relevant i europeisk sammenheng.

Målgruppe: Deg som har noe grunnlegende kunnskap om Horisont Europa og programmets struktur, og overordnede muligheter programmet gir. Deg som er interessert i konkret informasjon og kunnskap om hvordan man går videre mot en søknad til Horisont Europa. Det er ikke nødvendig å ha erfaring fra deltakelse i programmet fra før.

Arrangeres av støttespillerne dine regionalt: Nord-Norges Europakontor i Brussel, EU-nettverk Nordland og Horisont Troms og Finnmark.

Program:

  • Velkommen og kort introduksjon til Horisont Europa, ved Tina Melfjord, 
  • Hva er de ulike viene frem til en søknad, hvordan finne partner og rolle i prosjekt? ved Irene Andreassen, EU-nettverk Nordland
  • Intervju ev de som har lykkes, med Marthe Svensson, Horisont Troms og Finnmark
  • Gruppearbeid

Registrer deg her. (Frist: 19 mai, 2023.)


Kortnytt fra Seksjon for forskning og utdanningskvalitet
Bohus, Kata kata.bohus@uit.no Seniorrådgiver
Vi anbefaler