Jubilanter ved Helsefak 2022

Hva har en dekan, et drøss med professorer, vitenskapelige, administrative og tekniske ansatte til felles? De er alle ansatt ved Helsefak, og 115 av disse har jubileum i år! Kanskje er det noen du kjenner?

Illustrasjon av en gruppe mennesker som holder et stort banner mellom seg
Vi er så glade for å kunne annonsere årets jubilanter ved Helsefak. Foto: freepik.com
Publisert: 14.06.22 12:30 Oppdatert: 21.06.22 20:27
Helse og velferd

Å ha vært ansatt ved samme arbeidssted i over 20 år er en bragd! Disse ansatte sitter på en unik kompetanse ikke bare innen eget fagfelt, men også om UiT som organisasjon. Den enkelte jubilant har, eller skal bli, markert på eget institutt, men vi er så stole over våre jubilanter at vi også har laget en digital presentasjon så dere kan bli bedre kjent med de.

Ved årsskiftet trådte nye retningslinjer i kraft ved UiT. Tidligere år skulle ansatte med en ansiennitet på 25 og 40 år markeres som jubilanter, men fra og med i år markers 20, 40 og 50 års ansiennitet. Dette betyr at vi har seks ganger så mange jubilanter i år (hurra!).

Ser du en jubilant du kjenner? Gratuler hen med jubileet da vel!

Synes du bildekarusellen skifter bilde for fort? Du kan bla mellom de ulike bildene ved bruk av piltastene, eller hold musen over et bilde for å stoppe karusellen.


Kortnytt fra Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for medisinsk biologi, Fakultetsledelsen ved Helsefak, Institutt for samfunnsmedisin, Institutt for klinisk medisin, Institutt for farmasi, Institutt for psykologi, Institutt for helse- og omsorgsfag, Idrettshøgskolen, Institutt for vernepleie, Regionalt kunnskapssenter for barn og unge, Nord (RKBU Nord)
Vi anbefaler