Ida-Johanne Jensen
Error rendering component
Forskningsinteresser
Sjømat og helse - med spesielt fokus på kardiovaskulær sykdom
Næringsinnhold i sjømat
Effekter av prosessering/tilberedning av mat
Bioaktive komponenter i mager sjømat
Undervisning
FSK-2005 Mikrobiologi og fiskerikjemi
BIO-3607 Matvaretrygghet
Veiledning bachelor- og mastergradsstudenter
Medlem i forskningsgruppe
Medlem i prosjekt
CV
- 2014 PhD-grad i bioteknologi, Norges fiskerihøgskole, UiT.
"Health benefits of seafood consumption - with special focus on household preparations and bioactivity in animal models"
- 2008 Mastergrad i sjømatvitenskap, Norges fiskerihøgskole, UiT.
"Changes in the antioxidative capacity of saithe (Pollachius virens) and shrimp (Pandalus borealis) press juice and muscle during a simulated gastrointestinal digestion".
- 2006 Bachelorgrad i fiskeri- og havbruksvitenskap, Norges fiskerihøgskole, UiT.