UiT og Festspillene i Nord-Norge: Cit-egration, Broderiverksted - kreativitet og fellesskap som rød tråd

Bli med på et åpent broderiverksted over to dager, der du broderer sammen med andre. Du kan være med en eller to dager, så lenge og så mye du ønsker.

 

Dette er en fortsettelse og videreføring av broderiworkshop som har vært avholdt en rekke torsdagskvelder fra kl 18 i kunstnerens studie på Kysten i Tromsø og ved en anledning i Bodø, en lørdag.  

Broderiverkstedene tilrettelegger for at folk kan møtes og bli kjent på tvers av etnisitet og andre forskjeller og utforsker samvær gjennom broderi som kunst. 

Forskningsprosjektet Mangfoldige byer: innovasjon i integrering (Cit-egration) er ledet av UIT Norges arktiske universitet og finansiert av Norges Forskningsråd og studerer hvordan byer kan håndtere et større kulturelt mangfold og folk kan leve samme på tvers av forskjeller. Prosjektet utforsker hvordan kunst og kultur kan bidra til å skape møteplasser, føre til møter mellom folk og skape fellesskap og tilhørighet. Kan kunst og kreative aktiviteter fungere som et universelt språk som hjelper oss i møte med nye folk og situasjoner?

 

 

 

 

Se hele programmet til Festspillene her!

Les mer om UiTs 50-årsjubileum her!

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
Starter: 26. juni 2018 kl. 14.00
Slutter: 27. juni 2018 kl. 15.00
Hvor: Bysenteret
Studiested: Harstad
Målgruppe: alle