Vi er på vei mot 2030 og realiseringen av bærekraftsmålene. Hvordan står det til med dette arbeidet i Norge – vil vi nå målene som er satt for verdenshavene? Vi skal se nærmere på status for bærekraftig forvaltning og bevaring av kyst- og havområdene, forurensning og forsøpling, og fiskeriforvaltning.
Onsdag 7. juni |
|
---|---|
10.00 |
Registreringen åpner |
1100–1145 |
Lunsj |
1200–1245 |
Innledning
|
1245–1300 |
Pause |
1300–1400 |
Bærekraftig forvaltning av kyst- og havområder
|
1400–1415 |
Pause |
1415–1515 |
Forurensning og forsøpling
|
1515–1545 |
Pause |
1545–1645 |
Debatt etter dag 1: Hvilken kurs velger vi?
|
1900 – |
Kveldsarrangement: Smaken av fremtidaMed kokk Marius Carlehed Jacobsen i spissen skal vi dekke "framtidsbordet" på Hildr – og i utestedets fine hage og bakgård. Gjør deg klar for arter fra havet du aldri før har smakt. Her blir det tang, lodde, kråkeboller, sjøpølser, skjell og deler av fisken vi ikke trodde kunne være mat. Og hva med klassikeren pizza - nå med ingredienser fra havet? Konferansedeltakere vil få gratis inngang til arrangementet, men påmelding kreves. Armbånd hentes under registrering. |
Torsdag 8. juni |
|
---|---|
0800 |
Kaffe |
0830-0850 |
Åpning
|
0850–0950 |
Bevaring av 30 prosent av havområdene
|
0950–1000 |
Pause |
1000–1100 |
Bærekraftig fiskeriforvaltning
|
1100-1115 |
Pause |
1115–1215 |
Hvilke gode løsninger har vi identifisert?
|
1215–1300 |
Avsluttende lunsj |