Hva er vel bedre enn en næringsrik frokost for å ta fatt på dagen og feiringa av UiTs 50-årsjubileum?" /> Hva er vel bedre enn en næringsrik frokost for å ta fatt på dagen og feiringa av UiTs 50-årsjubileum?" />

Polar jubileumsfrokost

Byfesten «Jubel i Tromsø» er for byens befolkning, UiT-ansatte og studenter. Hele lørdagen gjennom blir det arrangementer og aktiviteter i sentrum – fra Polarmuseet i nord til Hålogaland teater i sør.
Hva er vel bedre enn en næringsrik frokost for å ta fatt på dagen og feiringa av UiTs 50-årsjubileum?

Vi pynter opp kaia utenfor Polarmuseet og byr på hotcakes, sluring og kaffe, musikk og faglig påfyll. Gjennom et knippe polare miniforedrag får du høre om den husmoderlige Amundsen, folk og fangst, og kunsten å være helt i et vennlig Arktis. Inne i museet blir det rebusløp og premier for de minste.

 


Byfesten «Jubel i Tromsø» er for byens befolkning, UiT-ansatte og studenter. Hele lørdagen gjennom blir det arrangementer og aktiviteter i sentrum – fra Polarmuseet i nord til Hålogaland teater i sør. Foredrag, forskertorg, rebusløp, utstillinger, debatt og Forsker Grand Prix er bare noe av UiT-mangfoldet du kan få med deg denne dagen.

OBS! Frokosten serveres rykende fersk fra kl. 10.45. Neste jubileumsarrangement foregår på Skansen kl. 1145.

 

Polar frokost er en del av UiTs 50-årsmarkering og Jubel i Tromsø - UiT 50 år, Byfest, lørdag 29. september kl. 1045-2300 . Se mer på: https://uit.no/50

 

Når: 29.09.18 kl 10.45–11.45
Hvor: Polarmuseet
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Ansvarlig:
Legg i kalender