ALTA 2017 - En internasjonal konferanse om urfolksorientert sosialfaglig arbeid

Klimatiske og samfunnsmessige endringer bidrar til marginalisering. Den 4.Internasjonale konferansen om urfolksorientert sosialfaglig arbeid søker å utveksle erfaringer om hvordan vi kan synliggjøre, forhindre og avhjelpe marginalisering og utenforskap.

ENDRING, MARGINALISERING OG MYNDIGGJØRING

Klimatiske, demografiske, økonomiske, språklige, teknologiske, kulturelle og sosiale endringer utfordrer verden og krever omstilling. Urfolk og minoriteter er spesielt utsatt for slike omstillingsprosesser. Omstillingsprosessene kan føre til marginalisering og fremmedgjøring, som igjen utfordrer helse- og sosialfaglig arbeid.

Arrangørene av konferansen er overbevist om at noen av svarene på slike utfordringer kan finnes i urfolks- og minoriteters  tradisjonelle, og ofte tause, kunnskap. UiT Norges Arktiske Universitet inviterer studenter, sosialarbeidere, forskere, administratorer og politikere til å komme sammen for å utveksle erfaringer og diskutere slike spørsmål, knytte nettverk og utvikle metoder og kunnskap for å møte kravene til bærekraft og mangfold.

Starter: 11.06.17 kl 00.00
Slutter: 14.06.17 kl 00.00
Hvor: Alta
Sted: Alta
Målgruppe: alle
Lenke: Klikk her
Ansvarlig:
E-post: cha018@uit.no
Legg i kalender