Skolelaboratoriet

Skolelaboratoriet i realfag og teknologi tilbyr aktiviteter for elever og etterutdanningskurs for lærere.

Velkommen til Skolelaboratoriet i realfag og teknologi. Vi har aktiviteter og foredrag for skoleklasser i alle realfaglige disipliner og arrangerer kurs (ikke studiepoenggivende) for lærere. Vi vurderer fortløpende hvordan vi kan gjennomføre aktiviteter i tråd med gjeldene smittevernsråd. Skoleklassene kan komme til campus, aktiviteter/foredrag kan tilbys hos skolene og noen øvelser kan gjøre digitalt.

Elevaktiviteter

Læreraktiviteter

Om skolelaboratoriet

Ressurser

Siste nyheter


Oppstart av høstens Kodeklubb

Denne uka var det oppstart av høstens Kodeklubb på Institutt for Informatikk! Det arrangeres to kurs i høst - et for nybegynnere og et for viderekommende.

Forskningsdagene: fra forskningstokt til Kongsbakken med VR

Sist fredag besøkte en delegasjon fra Institutt for geovitenskap 2. klassinger på Kongsbakken videregående skole i Tromsø, med VR-briller i bagasjen. Det var klart for ombordstigning til «Kronprins Haakon», et av verdens mest avanserte forskningsfartøy.

Vil bygge verdens største simulatorsenter i Tromsø

En gruppe forskere ved UiT vil bygge det de håper blir verdens største senter for simulatorer i Tromsø. Nå har de fått midler fra fylkeskommunen til forprosjekt.Jeg vil motta informasjon fra Skolelaboratoriet om kommende aktiviteter og arrangementer


Lagring av persondata:
For at vi skal kunne sende e-post med informasjonen du ønsker å motta, må du registrere din e-postadresse. Denne lagres i en database som UiT er databehandler for. E-postadressen slettes fra databasen når du sier opp abonnementet. E-postadressen deles ikke med andre og brukes ikke til andre formål. Meld deg av her