Skolelaboratoriet

Skolelaboratoriet i realfag og teknologi tilbyr aktiviteter for elever og etterutdanningskurs for lærere.

Velkommen til Skolelaboratoriet i realfag og teknologi. Vi har aktiviteter og foredrag for skoleklasser i alle realfaglige disipliner og arrangerer kurs (ikke studiepoenggivende) for lærere. Vi vurderer fortløpende hvordan vi kan gjennomføre aktiviteter i tråd med gjeldene smittevernsråd. Skoleklassene kan komme til campus, aktiviteter/foredrag kan tilbys hos skolene og noen øvelser kan gjøre digitalt.

Elevaktiviteter

Læreraktiviteter

Om skolelaboratoriet

Ressurser

Siste nyheter


Dugnad for havet

Vitensentrene har på oppdrag for Havforskningsinstituttet utviklet et helt nytt undervisningsopplegg for videregående skoler. Det kan gjennomføres med tur i fjæra eller på skolen med digitalt feltkurs.

Fysikken lever! – Levert med augmented reality (AR)

– Fascinerende å se våre notater og teoretiske fremstillinger komme til liv gjennom denne appen for skoleelever, sier Kristine Ettestad og Ingeborg Frøystein.

Skolelaboratoriet går digitalt

Ble ikke stoppet av korona; lærere fra Kongsbakken videregående skole deltok på programmeringskurs.Jeg vil motta informasjon fra Skolelaboratoriet om kommende aktiviteter og arrangementer


Lagring av persondata:
For at vi skal kunne sende e-post med informasjonen du ønsker å motta, må du registrere din e-postadresse. Denne lagres i en database som UiT er databehandler for. E-postadressen slettes fra databasen når du sier opp abonnementet. E-postadressen deles ikke med andre og brukes ikke til andre formål. Meld deg av her