Universitetet og NAV - samarbeid om praksisnær kunnskap

Med bakgrunn i samarbeidet gjennom UniversitetsNAV-prosjektet arrangerer UiT Norges arktiske universitet sammen med NAV Troms og Finnmark en konferanse i Tromsø 3. juni. Konferansen handler om hvordan samarbeid kan utvikle praksisnær kunnskap og etablere gode metoder for kunnskapsoverføring.

Som to viktige samfunnsaktører i Nord-Norge ser vi nødvendigheten av å samarbeide for å løse fremtidens utfordringer i regionen på områder som arbeidsinkludering og kompetanse. UiT har et behov for å være tett på praksisfeltet for å sikre at utdanningene har nødvendig kvalitet og relevans, samtidig som NAV har et mål om å jobbe mer kunnskapsbasert. I juni skal vi for første gang arrangere en konferanse sammen, der styrking av praksisnær kunnskap vil være tema. Til konferansen har vi satt sammen et spennende program med forelesere fra universitetet og NAV.

Forelesere

Kjell Arne Røvik

Kjell Arne Røvik (Foto: Stig Brøndbo)

Professor i statsvitenskap Kjell Arne Røvik, Institutt for samfunnsvitenskap, UiT, er en etterspurt foredragsholder og en internasjonal kapasitet på styring, ledelse og organisasjonsteori. Han har særlig forsket på hvordan modeller for organisering, ledelse og omstilling spres globalt og anvendes på offentlige organisasjoner.

Aina A. Kane, dosent, Institutt for barnevern og sosialt arbeid, UiT

Hege Gjertsen, førsteamanuensis, Institutt for vernepeleie, UiT

Tone Seppola-Edvardsen, forsker/post doktor, Institutt for samfunnsmedisin, UiT

Stine Dale, prosjektkoordinator Økt kompetanse, NAV Troms og Finnmark

Se hele programmet

Praktisk info

Tid: Onsdag 3. juni 2020 kl. 10:30-18

Sted: UiT campus Tromsø, Teorifagbygget Hus 1, Auditorium 2 i underetasjen

Kart: MazeMap

Pris: Gratis

Konferansen er åpen for alle interesserte.

Påmelding

Påmelding gjøres på denne siden.

Hotell

For de som trenger overnatting har vi reservert rom 3.-4. juni på Clarion Hotel The Edge fram til 4. april. Pris for rom per natt er 1290,- inkludert frokost. Den enkelte deltager må selv betale, men bestillingen administreres av UiT. Om du ønsker hotellrom, send mail til eirik.galaen@uit.no senest innen 3. april. Hotellene i Tromsø blir gjerne fulle på denne tiden av året, så vi anbefaler at de som trenger hotellrom benytter seg av denne reservasjonen.

Mat

Det vil bli servert lunsj. Har du noen allergier vi trenger å vite om, send mail om dette til eirik.galaen@uit.no

Målgruppe 

Ledere og fagansatte ved UiT. Ledere, avdelingsledere og personer med fagansvar ved NAV. Samarbeidspartnere. Andre interesserte.

Sluttkonferanse ALIN

Torsdag 4. juni arrangerer forskningsprosjektet Arbeidsinkludering, læring og innovasjon i NAV sin sluttkonferanse, og alle som ønsker er velkomne til å delta på denne. Mer informasjon finner du her
Ansvarlig for siden: Eirik Galåen
Sist oppdatert: 09.03.2020 17:12