Trinity

Trinity

Hovedmålet med TRINITY er å skape et nettverk av tverrfaglige og synergistiske lokale digitale innovasjonshubber (DIH) sammensatt av forskningssentre, bedrifter og universitetsgrupper som dekker et bredt spekter av temaer som kan bidra til smidig produksjon: avansert robotikk som drivkraft og digitale verktøy, datasikkerhet og cybersikkerhetsteknologier for å støtte introduksjonen av avanserte robotanlegg i produksjonsprosessene.

Resultatet vil være en "one-stop shop" for metoder og verktøy for å oppnå svært intelligent, smidig og rekonfigurerbar produksjon, som vil sikre Europas velferd i fremtiden. Trinity vil utvikle demonstranter basert på bedrifters behov for å fremme smidighet. Demonstrantene vil inkludere sensoriske systemer for å sikre sikkerhet, effektive brukergrensesnitt basert på "augmented reality" og tale, programmering ved demonstrasjon, IoT, sikre trådløse nettverk, etc.

Disse demonstrantene vil fungere som en referanseimplementering for to runder med åpne utlysninger for applikasjonseksperimenter, der selskaper med smidige produksjonsbehov og gode forretningsplaner vil bli støttet av TRINITY DIHs for å fremme sine produksjonsprosesser. I tillegg til teknologisentrerte tjenester, først og fremst laboratorier med avanserte robotteknologier og kunnskap for å utvikle innovative applikasjonseksperimenter, vil TRINITY-nettverket av DIHs også tilby opplæring og konsulenttjenester, inkludert støtte for forretningsplanlegging og tilgang til finansiering. Tjenester for deltakende DIHer og formidling av informasjon til bredere publikum vil bli gitt gjennom et digitalt tilgangspunkt som skal utvikles i prosjektet. En annen viktig aktivitet i prosjektet vil være utarbeidelse av en forretningsplan for å opprettholde nettverket etter endt prosjektfinansiering.

Se gjerne gjennom Trinity One Pager - Norwegian.pdf


Finn oss på: 

EU Project Trinity
@eu_trinity
WWW.trinityrobotics.eu
info@trinityrobotics.eu

Prosjekt leder:


UITs team:

Prosjekt leder

Wei Deng Solvang  
wei.d.solvang@uit.no'

Prosjekt medlemmer

Bjørn Solvang  
bjorn.solvang@uit.no 
Mathias Sæterbø
mathias.saterbo@uit.no
Halldor Arnarson   
halldor.arnarson@uit.no
Beibei Shu
beibei.shu@uit.no
Lazar Sibul 
lazar.sibul@uit.no
Daria Effimkina  
daria.efimkina@uit.no


Ansvarlig for siden: Solvang, Wei Deng
Sist oppdatert: 30.12.2021 15:00