Let's date? ;)

Tiden flyr, når en er midt i en pandemi, gitt!

Fordelen er jo at vi er blitt mye bedre til (nesten proff om vi tør å påstå) å ha digitalemøter! Så nå er vi ute etter en date med dere! :)
Kommunikasjon er som kjent toveis og vi behøver dere for en kjapp liten prat hvor vi kan diskutere hva et intranett skal være.


Så - i ren kontaktannonsestil;

 

Jeg er en kanskje litt eldre dinosaur som trenger en liten piff. Føler meg litt grå og fargeløs. De siste årene har jeg  økt i omfang, men ønsker nå å ta grep og vil finne min vei mot et lettere og freshere liv :) Jeg er en utømmelig kilde til kunnskap, men kanskje bør jeg oppdatere meg litt så jeg kan henge med i tiden?;)

Er nå på jakt etter noen som kan hjelpe meg til å kvitte meg med ting som henger igjen fra tidligere forhold.

Søker noen som er strukturert, ikke redd for å ta de tøffe valgene, har støv på hjernen og elsker opprydding. Du må være tålmodig (husk jeg er litt eldre og skrall), åpen for nye ting og se mulighetene!

Jeg håper du er den som kan hjelpe meg til et lettere og freshere liv!
Tør du? Så, tør jeg! ;)

Med vennlig hilsen,
Intranett

 

 I disse dager sendes det ut e-post til enheter hvor vi inviterer til møte for å diskutere hva et nytt intranett skal være. Vi ønsker å spørre dere om dette:

  • Hvem er målgruppene deres?
    • Ansatte ved egen enhet? Ved andre enheter? Ledere? 
  • Hva bør et nytt intranett være for dem? 
    • Skal det være et sted der de finner arbeidsverktøy og kan løse oppgaver? En informasjonskanal? En kanal for dialog og felles kulturbygging? Alt sammen, eller noe annet? 
  • Hvilke oppgaver bør et nytt intranett hjelpe dere som fakultet/seksjon/enhet å løse? 
  • Hva har dere som fakultet/seksjon/enhet behov for å kommunisere via intranett? 
  • Hvilke andre kommunikasjonskanaler bruker dere for å nå deres målgrupper? (E-post, Teams, ePhorte, SharePoint og lignende.)

Vi ser fram til å møte dere!