Semesterstart, Høst 2021:
Velferdsendring - erfaringsbasert master, Harstad

Velkommen til UiT Norges arktiske universitet! Vi er så glade for at du har valgt å studere hos oss. Her finner du alt du trenger til studiestart på Velferdsendring - erfaringsbasert master.

Smittevernkurs

Obligatorisk smittevernkurs for studenter og ansatte ved UiT.

Opprett din IT-brukerkonto

For å få tilgang til alt du trenger for å studere hos oss må du opprette din IT-brukerkonto.

* Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering på første studiedag. Du skal møte opp:


Gruppe:
Fra: 08. september kl. 08.15
Hvor: Grønt auditorium, Havnegata 5


Annen informasjon:

Vi vil med dette ønske deg velkommen som student på Master i velferdsendring ved Institutt for vernepleie, UiT Norges Arktiske Universitet, Harstad.   

Masteren har tre samlinger av tre dagers varighet denne høsten:  

  • uke 36 (8.-10. september) 
  • uke 41 (13.-15. oktober)  
  • uke 46 (17.-19. november).  

På disse samlingene undervises det i emnene SOS-3111 Vitenskapsteori og emnet SOS-3012 Velferdsarbeid og endringskompetanse. Om smittesituasjonen ifht Covid -19 tillater det blir undervisningen på høstens samlinger på campus, i tillegg kommer noe nettbaserte læringsaktiviteter. Skulle smittesituasjonen derimot ikke tillate fysiske samlinger, kjøres samlingene digitalt. Det er uansett viktig at du så tidlig som mulig kommer i gang med å bruke den nettbaserte læringsplattformen Canvas.

Enkelte studenter har etterlyst muligheten for digitale samlinger. Vi har konkludert med at det er viktig å først bli kjent med hverandre og etablere et klassemiljø. På slutten av høstsemesteret vil vi så basert på faglige vurderinger og dialog med dere, vurdere om en videre i studiet evt. skal gjøre en av tre samlinger per semester digital.  

I Canvas vil du finne både timeplan, pensumlister, studie-/emneplaner og annen relevant informasjon. Første innlevering i Canvas er allerede 27. august, og oppgaven legges ut i kullrommet Kull 2021 Velferdsendring i Canvas. For å få tilgang til Canvas må du ha betalt semesteravgiften og meldt deg opp til undervisning og eksamen.  

Emneansvarlig for høstens to emner er:  

  • SOS-3111 Vitenskapsteori: Førsteamanuensis Ingrid Fylling, e-post:ingrid.fylling@uit.no 
  • SOS-3012 Velferdsarbeid og endringskompetanse: Førsteamanuensis Hege Gjertsen, e-post: hege.gjertsen@uit.no, tlf: 77 05 83 18.                                                                                                                  

Semesterregistrering  

All informasjon om betaling av semesteravgift og oppmelding til undervisning og eksamen og aktivering av IT-konto finner du i Sjekklisten. Husk på at du ikke kan vente med semesterregistrering til første samling på studiet! 

Pensum  

Pensum til emnene blir lagt ut i Leganto og Canvas.

Parkering  

UiT Harstad har parkeringsplass for studenter og ansatte mot avgift. Her gjelder prinsippet «først til mølla». For mer informasjon om parkering på campus, se; https://uit.no/parkering  

Behov for overnatting?  

Det finnes mange forskjellige overnattingstilbud i byen. Clarion Collection Hotel Arcticus, Scandic Harstad, Thon Hotel Harstad og Brygga Gjestehus ligger alle i gangavstand til universitetet.  

Har du spørsmål om emnene kan du kontakte emneansvarlig. Andre spørsmål kan rettes til undertegnede.

Med vennlig hilsen 

Line Melbøe   

Studieleder Master i velferdsendringFinn frem på UiT med Mazemap eller last ned Mazemap gratis i AppStore og Google Play
Kan du ikke møte første studiedag?

Hvis du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende grunner ikke kan møte til første skoledag må du snarest ta kontakt med kontaktpersonen for studiet ditt. Kontaktinfo finner du nedenfor.


Følg UiTstudent på Insta og Face for å bli kjent med studiehverdagen til våre studentambassadør ved UiT og send DM med dine spørsmål!

Har du spørsmål?

Sentralbord: 77 64 40 00
E-post: postmottak@uit.no

Kontaktperson:

Melbøe, Line
Pettersen, Linda