Semesterstart: Høst 2024, Alta

Arktisk friluftsliv og naturguiding - bachelor

Velkommen til UiT Norges arktiske universitet! Vi er så glade for at du har valgt å studere hos oss.
Her finner du viktig informasjon til Arktisk friluftsliv og naturguiding - bachelor.

Obligatorisk oppmøte

Dette studieprogrammet har obligatorisk oppmøte på første studiedag. Dersom du ikke kan møte første studiedag må du søke om fritak. Les mer om dette her

Du skal møte opp:


Fra: 13. august kl. 10.15
Til: 13. august kl. 15.00
Hvor: Komsatoppen


Viktig informasjon:

Undervisningsstart er tirsdag 13. august 2024 kl. 10.15 på Komsatoppen.

Vi møtes ute på Komsatoppen. Her blir vi litt kjent med hverandre, studiet og omgivelsene. Den første dagen vil du bli utfordret på din rolle som student, motivasjon for dette studiet og hvilke forventninger du har. Ta med lunsj, klær til å være ute og skrivesaker! Resten av uken fortsetter undervisningen i henhold til timeplan.

Studieplan:

Les studieplanen for Bachelor i arktisk friluftsliv og naturguiding nøye slik at du kjenner til hva du kan forvente av oss og hva vi kan forvente av deg. Mer informasjon om UiT Idrettshøgskolen, studiet, studieplaner og emneplaner finner du her.

Semesteravgift og registrering:

I sjekkliste for nye studenter (punkt 2 og 3) finner du detaljert informasjon om hvordan du semesterregistrerer deg og betaler semesteravgift. Siste frist for å semesterregistrere seg er 1. september for høstsemesteret.

Timeplan:

Min side finner du de viktigste verktøyene du trenger som student, som f.eks. din timeplan. For å se innhold i timeplanen din, må du først være meldt opp til undervisning. Dersom du har behov for å se timeplanen til et emne, kan du gå til https://timeplan.uit.no/.

Canvas:

Du får tilgang til emnene dine i Canvas, dagen etter at du meldte deg opp til undervisning. I Canvas blir det publisert viktig informasjon og det er derfor viktig å semesterregistrere seg så tidlig som mulig og før semesterstart.

Pensumlitteratur:

Pensumlitteratur oppgis ved studiestart og gjennomgås ved starten av hvert emne.

Politiattest:

Politiattest skal leveres innen semesterstart 12. august 2024.  
Les mer om hvordan du bestiller og leverer politiattest i sjekkliste for nye studenter (punkt 9)

Utstyr:

Utstyrsliste finner du her.

Forsikring:

UiT Norges arktiske universitet er selvasurandør og har derfor ingen forsikring som vil dekke evt. skader som kan oppstå på utstyr eller personskader. Ved studiestart må du derfor dokumentere en ulykkes- og reiseforsikring som gjelder for deg som student. Dette er spesielt viktig for deg som skal ha praktisk aktivitet som en del av undervisningen.

Annet:

Studiet har en stor grad av læringsaktiviteter som er basert på dialog og samarbeid i studentgruppen. Dette både i felt og som forarbeid og etterarbeid. Vi anbefaler at studentene er i god fysisk og psykisk form.

Vi gjør oppmerksom på at bruk av alkohol og andre rusmidler ikke er tillatt i undervisningen. Vi gjør også oppmerksom på at det ikke er anledning til å ha med private hunder i undervisningen.

Dersom det er spesielle hensyn som vi må tilrettelegge for deg, ber vi deg å ta kontakt så snart som mulig.Finn frem på UiT med Mazemap eller last ned Mazemap gratis i AppStore og Google PlayFølg UiTstudent for å bli kjent med studiehverdagen her på UiT!

Har du spørsmål?

Kontaktperson:

MajaKMathinsen.jpg
Maja Kristine Olsen
UnniJansen.jpg
Unni Charlotte Jansen