Har du ikke lagt ferieplanene ennå?

Delta på en juridisk forskerskole i Paris da vel!

Blå himmel, og en park med trær og en liten fontene.
Til illustrasjon: En park i Sceaux. Foto: SNEZANA LESKOVAR
Portrettbilde av Sollid, Sondre
Sollid, Sondre sondre.sollid@uit.no Studentansatt
Publisert: 08.05.23 10:06 Oppdatert: 08.05.23 10:26
Lov og rett Om UiT

Hva er EUGLOH?

EUGLOH står for The European University Alliance for Global Health og er et samarbeid mellom ni universiteter om tverrfaglig undervisning og forskning. Alliansen tilbyr blant annet microemner til studenter fra partnerlandene. UiT - Norges arktiske universitet er et av universitetene som deltar. 

Les mer om EUGLOH på deres nettsider!


Denne sommeren tilbyr EUGLOH gratis reise til Paris for 16 studenter som vil delta på en tverrfaglig sommerskole fra 19. til 23. juni. Arrangementet finner sted i Sceaux, som kun er en kort reise fra Paris.

Temaet for årets Law Graduate Summer School er «From territories to the 'global village': what protection for people in a globalized environment».

Deltakerne kan blant annet forvente spennende forelesninger og seminarer holdt av ledende eksperter innen juss, geografi, statsvitenskap, farmasi, økonomi og informatikk.

EUGLOH dekker reisekostnadene til Paris for 16 studenter, og viderekomne studenter vil bli prioritert. Utvelgelsen vil ellers være basert på studentenes motivasjon for å delta. Det er også mulig å delta på arrangementet digitalt. De som deltar fysisk, vil få et diplom og 2 ECTS (som tilsvarer 2 studiepoeng).

Fristen for påmelding er 19. mai (lenke til påmeldingsskjema her!). De studentene som får støtte til reisen, vil bli kontaktet etter at utvelgelsesprosessen er avsluttet.

Les mer om sommerskolen på EUGLOHs egne nettsider!


Kortnytt fra Det juridiske fakultet
Sollid, Sondre sondre.sollid@uit.no Studentansatt