Sjekk ut den nye nettsiden til IT-brukerstøtte ved UiT! 

IT-brukerstøtte, eller også kjent som Oraklet, ved Avdeling for IT (ITA) lanserer ny nettside tirsdag 21. februar kl. 12.00. 

IT-brukerstøtte ved UiT
IT-brukerstøtte ved UiT Foto: Colourbox
Portrettbilde av Schrøder, Knut Eilif
Schrøder, Knut Eilif knut.schroder@uit.no Faggruppeleder - Faggruppe IT-brukerstøtte
Publisert: 21.02.23 12:00 Oppdatert: 13.03.23 19:53
Om UiT

IT-brukerstøttes nye nettside skal nå gjenspeile hva de som har kontaktet IT-brukerstøtte spør om og trenger hjelp til. Informasjon og problemstillinger flest har spurt om og meldt inn er nå lett tilgjengelig. Både design på nettsidene og brukerveiledningene har blitt "pusset opp". Vi gleder oss til å vise den nye nettsiden til alle. Si din mening om de nye nettsidene, og vær med i trekningen av en premie. 

Ny nettside for IT-brukerstøtte.
IT-brukerstøtte, også kalt Orakelet, har lansert ny nettside. Foto: Jon Fagertun
En arbeidsgruppe har siden i høst jobbet med å finne ut hvordan nettsiden skal se ut, hva som blir mest lest på de gamle nettsidene og hvilke problemstillinger flest har behov for svar på. Disse har etter behov dratt inn samarbeidspartnere, så det er ganske mange som har bidratt inn i dette arbeidet. En stor takk til alle! 

Selv om nettsidene lanseres vil arbeidet med å videreutvikle nettsiden og brukerveiledningene fortsette, så benytt sjansen til å bidra i det videre arbeidet ved å sende ris og ros i en e-post til innspill.selvbetjening.orakelet@uit.no.

Da er du med i trekningen av et par Bose QuietComfort 45 Headset! Frist for å sende inn din tilbakemelding er den 21. mars, 2023


Kortnytt fra Avdeling for IT
Schrøder, Knut Eilif knut.schroder@uit.no Faggruppeleder - Faggruppe IT-brukerstøtte