Skal lede administrasjonen ved UiT i Harstad

Lisbeth Paulsen Bøe er tilsatt som ny leder av campusadministrasjonen ved UiT i Harstad.

Portrett Lisbeth Paulsen Bøe
Lisbeth Paulsen Bøe skal lede administrasjonen ved UiT i Harstad. Foto: Tomas Rolland/UiT
Portrettbilde av Rolland, Tomas
Rolland, Tomas tomas.rolland@uit.no Senior kommunikasjonsrådgiver
Publisert: 30.09.22 14:13 Oppdatert: 30.09.22 14:19
Om UiT

– Vi er svært glade for at Lisbeth Paulsen Bøe skal lede campusadministrasjonen ved UiT i Harstad fremover. Harstad er et av våre fire hovedcampus og den lokale ledelsen er viktig for å sikre at vi er til stede og gir et så godt tilbud som mulig i Sør-Troms, sier Jørgen Fossland, administrasjonsdirektør ved UiT Norges arktiske universitet.

Helhetlig ansvar

Lisbeth Paulsen Bøe kommer fra jobben som seniorrådgiver i campusadministrasjonen, der hun har hatt ansvar for lederstøtte, prosjektledelse, beredskapsarbeid og arrangement.

– Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet med dyktige kollegaer ved UiT i Harstad og skal jobbe for at vi utvikler oss videre i årene som kommer, sier Paulsen Bøe.

Som leder får hun blant annet det overordnede og helhetlige ansvaret for personal- og økonomi ved campusadministrasjonen. Hun skal lede lokal beredskapsgruppe og lede koordineringen av driftsmessige forhold og informasjonsflyt på campus.

Paulsen Bøe erstatter tidligere leder av campusadministrasjonen, Karl Erik Arnesen, som nylig gikk over i ny jobb som rektor ved Brann- og redningsskolen.

Hun starter i stillingen 1. oktober.


Kortnytt fra UiT Norges arktiske universitet, Ledelse og administrasjon i Harstad
Rolland, Tomas tomas.rolland@uit.no Senior kommunikasjonsrådgiver