UiT-samarbeid med Haikjeften gir billigere studentbilletter

Klar for en pangstart på studietiden i Narvik? En fersk samarbeidsavtale mellom UiT i Narvik og Haikjeften betyr at 150 billetter til musikkfestivalen nå selges med rabatt for studenter ved campus Narvik – og at du som student også har mulighet til å jobbe som frivillig og sikre deg gratispass til arrangementet.

Sanger på scenen med publikum rundt.
UiT i Narvik inngår samarbeid med musikkfestivalen Haikjeften, som er tilbake etter to års pause. På bildet Sondre Justad i Bromsgårdparken under Haikjeften 2019. Foto: Espen Viklem Eidum
Portrettbilde av Eidum, Espen Viklem
Eidum, Espen Viklem espen.eidum@uit.no Kommunikasjonsrådgiver
Publisert: 09.08.22 11:50 Oppdatert: 09.08.22 12:42
Om UiT Studentliv / Studier

Den 19.-20. august går Haikjeften av stabelen i Bromsgårdparken i Narvik sentrum. Den ferske festivalen dro i 2019 opp til 4500 publikum per dag til en folkefest over to dager. Etter to års koronapause, er festivalen endelig tilbake – og det med et meget solid program.

Haikjeften og UiT har i år gått sammen om å tilby rabatterte billetter til studenter ved UiT i Narvik. Som student får du kjøpt festivalpass til 1495,- + billettavgift (400,- rabatt). Rabatten får du ved å bruke promokoden som er sendt pr epost til deg som student. Har du ikke mottatt epost? Kontakt studieadministrasjonen ved UiT i Narvik. Husk at studentbevis fremvises ved bytte av billett til bånd ved inngang til festivalen.

Her kjøper du billett som UiT-student
NB! Legg inn ønsket kjøp før du nede på samme side klikker deg inn og legger til promokoden du har fått. Så kan du gå videre i bestillingen.  

Årets program består av:

  • Veronica Maggio (SE)
  • Dagny
  • Maria Mena
  • Delillos
  • D.D.E.
  • Violet Road
  • Ruben
  • 06 Boys

 Vi er veldig glade for å spille på lag med Haikjeften. Festivalen er jo en suveren måte for våre studenter i Narvik til å bli bedre kjent med byen på, til å møte nye folk og til bare å kose seg, sier campusdirektør Åsunn Lyngedal ved UiT i Narvik. Hun peker også på at muligheten til å jobbe som frivillig ved festivalen, også kan bidra positivt i et studentbudsjett: Jobber du som frivillig en dag på festivalen, får du den andre dagen gratis. Dersom du trår til under opprigg i to dager eller mer før festivalen, får du gratis festivalpass.

Her kan du melde deg som frivillig 

– Vi ønsker å bidra til å gjøre Narvik til en enda mer studentvennlig by. Da er jo også en sommerfestival som Haikjeften et aldeles glimrende tiltak. I år er studentene våre på plass i byen i dagene før festivalen starter den 19. august, sier Lyngedal.


Kortnytt fra Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi
Eidum, Espen Viklem espen.eidum@uit.no Kommunikasjonsrådgiver