EØS-midler til utdanningssamarbeid med Slovenia, med vekt på arbeidsrelevans

Utlysningen er åpen for alle tematiske områder og utdanningsområder og har som mål å styrke kvaliteten og relevansen av undevisning og læring med særlig vekt på å utvikle ferdigheter og kompetanse for framtidig arbeidsliv. Deler av utlysningen retter seg særlig mot inkludering av svakerestilte grupper med mål om å styrke kontakt mellom utdanning og arbeidsliv.

xx
xx Foto: Artur Szczybyla
Portrettbilde av Ryseth, Elin Margrethe
Ryseth, Elin Margrethe elin.m.ryseth@uit.no
Publisert: 30.08.21 14:34 Oppdatert: 30.08.21 14:59
Om UiT Studentliv / Studier

Søknadsfrist: 30.september 2021

Prosjektfinansiering: 200000 - 1 million Euro

Mer informasjon om den slovenske utlysningen finner du her.

Det er organisasjonen i Slovenia som må stå som søker (prosjektkoordinator), men ta gjerne kontakt med dine personlige kontakter i Slovenia for å initiere en søknad. De som ikke har en partner, men som er interessert i å delta i et prosjekt, kan melde sin interesse til den slovenske programoperatøren på nor_egp.svrk@gov.si. Det er også opprettet en Facebook gruppe administrert av programoperatøren som kan benyttes til partnersøk: https://www.facebbok.com/groups/882929852575446

HK-dir (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse) kan være behjelpelig med å svare på spørsmål om EØS-ordningen, utlysningen eller partnersøk generelt. Du kan også kontakte seniorrådgiver Elin Ryseth i Seksjon for internasjonalt samarbeid ved UiT.


Kortnytt fra Seksjon for internasjonalt samarbeid
Ryseth, Elin Margrethe elin.m.ryseth@uit.no