Kantina på Naturfagbygget skaper trivsel

For bare et par år siden holdt kantina på Naturfagbygget å bli nedlagt. Nå er det liv og røre i åpningstiden, og både ansatte og studenter er svært fornøyde med utvalget Astrid Halstensen har å by på.

Mortensen, Kai
Publisert: 02.11.11 00:00 Oppdatert: 02.11.11 09:05

Tre ganger i uka kan hun by på varm mat til lunsj, noe brukerne – som er ansatte og studenter ved instituttene for geologi og biologi - setter stor pris på. I tillegg har hun alltid et stort utvalg av smørbrød, landganger, wraps, tacoboller, salater, vafler, kaffe og annet å by på.

– For en kantine med begrenset åpningstid er det lettere å variere menyen med å tilby varm lunsj tre dager i uka i stedet for hver dag, sier Astrid.  Det er andre året hun bestyrer kantina på Naturfagbygget, men hun har 10 års fartstid i Studentsamskipnaden bak seg. Før det var Astrid, som opprinnelig kommer fra Lofoten, kokk blant annet en lengre periode hos Scandic Hotell.

Det er ikke bare ansatte og studenter som trives med forholdene ved kantina, Astrid understreker en viktig faktor til det positive miljøet: - Det er så hyggelige kunder her på Naturfagbygget!


Mortensen, Kai
Publisert: 02.11.11 00:00 Oppdatert: 02.11.11 09:05
Vi anbefaler