Smak av sommer på sommerfesten

Med 6 grader ute og sambatakter inne, ble sommerfesten til Det helsevitenskapelige fakultet åpnet.

Øvreberg, Elisabeth
Publisert: 22.06.10 00:00 Oppdatert: 23.06.10 15:09

grillmat, kokk.JPG
Kokken Marit Enoksen hadde hendene fulle av både sultne gjester og helstekte lammelår.
Matkøen blir lang når over 300 ansatte vil ha grillmat. Foto: Elisabeth Øvreberg

Det var en stolt dekan, Arnfinn Sundsfjord, som hilste over 300 ansatte velkommen til

grillmat Poul.JPG
Poul Andresen fra
Infotorget
var blant de første
som fikk sommermat.
Foto: Elisabeth Øvreberg
årsfest 21. juni.

- Vi skal være stolte over å ha utdannet over 500 kandidater i år, strålte han fra talerstolen og la til at samarbeidet med UNN betyr enormt mye for det ferske fakultetet.

Også rektor Jarle Aarbakke strålte foran de fremmøtte.
- Det viktigste vi gjør er å sende 500 studenter ut i verden med mye mellom ørene, sa han til en samtykkende sal.

Sommermat

Etter å ha æret de som æres skulle, les alt om prisutdelingen her, var det duket for grillmat. Menyen besto av helstekt lammelår, salat og potetsalat. Ifølge kokken Marit Enoksen gikk det med hele 66 lammelår under sommerfesten, som forståelig nok ble holdt innendørs.


Les også:
Prisvinnere med fokus på formidling
Prisutdelinger på sommerfesten


grillmat, selvbetjening.JPG

Salatbaren var populær. Til tross for regn under sommerfesten, var det lyst og trivelig inne i Lysgården. Foto: Elisabeth Øvreberg

Øvreberg, Elisabeth
Publisert: 22.06.10 00:00 Oppdatert: 23.06.10 15:09
Vi anbefaler