Smak av sommer på sommerfesten
Med 6 grader ute og sambatakter inne, ble sommerfesten til Det helsevitenskapelige fakultet åpnet.
| Kokken Marit Enoksen hadde hendene fulle av både sultne gjester og helstekte lammelår. Matkøen blir lang når over 300 ansatte vil ha grillmat. Foto: Elisabeth Øvreberg |
Det var en stolt dekan, Arnfinn Sundsfjord, som hilste over 300 ansatte velkommen til
| Poul Andresen fra Infotorget var blant de første som fikk sommermat. Foto: Elisabeth Øvreberg |
- Vi skal være stolte over å ha utdannet over 500 kandidater i år, strålte han fra talerstolen og la til at samarbeidet med UNN betyr enormt mye for det ferske fakultetet.
Også rektor Jarle Aarbakke strålte foran de fremmøtte.
- Det viktigste vi gjør er å sende 500 studenter ut i verden med mye mellom ørene, sa han til en samtykkende sal.
Sommermat
Etter å ha æret de som æres skulle, les alt om prisutdelingen her, var det duket for grillmat. Menyen besto av helstekt lammelår, salat og potetsalat. Ifølge kokken Marit Enoksen gikk det med hele 66 lammelår under sommerfesten, som forståelig nok ble holdt innendørs.
Les også:
Prisvinnere med fokus på formidling
Prisutdelinger på sommerfesten
Salatbaren var populær. Til tross for regn under sommerfesten, var det lyst og trivelig inne i Lysgården. Foto: Elisabeth Øvreberg


