Fadderordningen ved UiT Norges arktiske universitet

Hver høst står engasjerte faddere klar til å ta imot nye studenter når studieåret sparkes i gang med fadderuka i midten av august. Fadderne gjør sitt beste for at du som ny student skal få et nettverk og bli kjent med byen, studiemiljøet og studenttilværelsen.

Høsten 2021 gjennomføres fadderordningen i en kombinasjon av digitale og fysiske arrangementer.Fadderne er erfarne studenter som ønsker å være med å gi deg en best mulig start på studietiden, og målet med fadderuka er å gi nye studenter en best mulig velkomst med et variert og spennende program og en god mottakelse. 

Følg med her for informasjon om fadderordning og opplegg for høstsemesteret 2021!

 

Registrering og mer info for deg som ny student

For å bli med på fadderordningen må du registrere deg for å bli tildelt en fadder ved studiestart. Les mer om fadderordningen for ditt studiested her:

Alta

Hold deg oppdatert på fadderuka i Alta ved å følge med på Facebook-siden.

Harstad

Fadderordningen ved UiT i Harstad kalles Oppstarten, få informasjon og registrer deg på nettsiden. Hold deg oppdatert på program gjennom Oppstartens Facebook-side.  

Narvik

Informasjon om arrangementer og aktiviteter finnes på deres Facebookside eller på UiT Narviks side om semesterstart. Inndeling av faddergrupper skjer ved studiestart. Les også her

Tromsø

DebutUKA er fadderordninga ved UiT i Tromsø. For å bli tildelt faddergruppe i DebutUKA må du registrere deg her. Oppdater deg på programmet ved å følge DebutUKA i Tromsø på Facebook.

August blir fylt med god stemning og mengder av arrangement og aktiviteter for alle og enhver, i en kombinert løsning mellom digitale og fysiske happenings tilpasset rådende nasjonale smittevernhensyn. Vi skal sørge for å gi deg en uforglemmelig og minnerik start på studietiden også i år!

Informasjon for arrangementsansvarlige høst 2021 
Smittevernregler

Som arrangør må du følge norske lover og regler, FHI sine retningslinjer og UiTs smittevernveileder.

Smittevernkurs
Obligatorisk smittevernkurs for UiT-studenter

Anbefalinger

Vi oppfordrer til å holde fysiske arrangementer utendørs hvor dette er mulig. I tillegg til en arrangør med ansvar for å overholde smittevernreglene fra FHI, ber vi om å ha minst 1–2 tillitspersoner på alle arrangementer som deltakere kan ta kontakt med ved behov. Alkohol påvirker evnen til å gjøre gode vurderinger. For å kunne overholde smittevernregler på en god måte oppfordrer vi til arrangementer som ikke legger opp til rus.

 

 Ansvarlig for siden: Melissa Gotliebsen
Sist oppdatert: 08.04.2021 14:08