Utvekslingsmuligheter ved UiT

Våg å reise på utveksling!
Som UiT-student har du mange muligheter til å ta deler av utdanningen din i utlandet, uten å tape tid i studiet ditt.

Utveksling - en verdifull opplevelse

UiT Norges arktiske universitet gir deg mange muligheter til å ta deler av studiene dine som utvekslingsstudent ved et utenlandsk lærested.  Finn ut hvordan du søker om utveksling og hvor du kan dra.


I en verden som blir stadig mer globalisert, er internasjonale erfaringer gull verdt. Et utvekslingsopphold i utlandet vil utvide din personlige og faglige horisont.

Ved å lære et annet utdanningssystem og en ny kultur å kjenne vil du begynne å se livet med andre øyne. En forandring kan være forfriskende, og det vil gi deg impulser som kan påvirke karrierevalgene dine.

UiT satser på din utvikling. Alle  gradsstudenter  skal ha sjansen til å ta en del av studiene sine i utlandet. Et team av internasjonale utvekslingsveiledere hjelper deg med å finne veien til et utenlandsk partneruniversitet som passer deg og studiene dine. UiT har jobbet mye med å kvalitetssikre sine internasjonale avtaler. Reiser du til en av UiTs partnerinstitusjoner, vil utvekslingsoppholdet innpasses i ditt studieprogram.

SØKNADSFRISTER
  • 15. februar
  • 15. september

SØKNAD OM UTVEKSLING (elektronisk)

Ansvarlig for siden: Moustapha Babikir
Sist endret: 28.09.2017 10.03
Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne


Skip to main content