Lørdagsuniversitetet: Hvor ble det av sjømaten i reiselivet?

Lørdagsuniversitetet: Hvor ble det av sjømaten i reiselivet?»

Stadig flere velger Tromsø som reiselivsdestinasjon.

Nordlys, fjell, snø, hval og samisk kultur er viktige faktorer for at stadig flere velger å legge turen hit.
Til tross for kvaliteten på råvarer fra sjømatnæringen, med gode restauranter og en rik kysthistorie, er ikke fisk og skalldyr blitt en råvare for reiselivet på linje med de andre attraksjonene.
Hvor lenge kan vi være komfortable med at de ressursene som historisk sett har tillatt oss å leve i Nord-Norge ikke skal få sin naturlige plass i utviklingen av turismen her?
6. - 8. juni går Sjømatfest av stabelen i Tromsø.
Velkommen til Lørdagsuniversitetet når vi sammen med Sjømatfest inviterer til foredrag med førsteamanuensis i reiseliv ved UiT Gaute Svensson.
NÅR: Lørdag 1 juni, kl 13.00
HVOR: Rødbanken, festsalen 4 etg, Tromsø
Når: 01.06.24 kl 13.00–14.00
Hvor: Rødbanken, Festsalen 4. etg
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Ansvarlig: Egil Bye Damsgård
Legg i kalender