UiT Internship ledig hos Finnmarksløpet

Finnmarksløpet er Europas lengste hundeløp og ett av landsdelens største idretts- og kulturarrangement. Fra starten i 1981 og fram til i dag har Finnmarksløpet etablert seg som en solid merkevare, både som arrangement og som et felles symbol på et Finnmark i fest.

Finnmarksløpet er et av de to fremste hundeløpene i verden. Vår visjon er å gjøre Finnmarksløpet til verdens beste hundeløp.

Finnmarksløpet søker en engasjert og motivert student som kan bistå administrasjonen i planleggingen og gjennomføringen av Finnmarksløpet 2024.

Arbeidsoppgaver:
Internshipen inngår i selskapets administrasjon, og vil få ulike oppgaver relatert til organiseringen av Finnmarksløpet. Arbeidsdagene vil være varierte, og bestå av ulike oppgaver relatert til idretts – og kulturarrangementet, innen logistikk, kommunikasjon, administrasjon og kvalitetssikring.

Kvalifikasjonskrav og egenskaper: 

  • Sosial, utadvendt, fleksibel og serviceinnstilt
  • Ansvars- og kvalitetsbevisst
  • Selvstendig og strukturert
  • Normalt gode IT-kunnskaper
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper
  • Du må være registrert student ved UiT både når du søker og i perioden internshipet varer

Vi tilbyr: 

Spennende og varierte oppgaver i et hektisk arbeidsmiljø. Du vil få styrket din prosjekt- og arrangementskompetanse. Lønn etter avtale.

Omfang og varighet:
Vi søker en person i 100% stilling fra 15.februar - 17.mars 2024. Det offisielle programmet for Finnmarksløpet går fra 8. – 17. mars 2024. 

Arbeidsted: Finnmarksløpet sitt kontor i Kunnskapsparken i Alta. Du bruker egen PC/Mac. Kontaktperson: Mailene Skjølås, mailene@finnmarkslopet.no, mobil 93843684

Søknadsfrist: Fredag 15. desember

Søknad, CV og karakterutskrift (alle i PDF-format) merkes “Internship Finnmarksløpet” og sendes til: mailene@finnmarkslopet.no.

Målgruppe: Studenter
Frist: 15.12.2023
Ansvarlig: Sundelin, Rune