Kunsten i det nye medisin- og helsefagbygget (MH2): Kunstnersamtale med Gunilla Klingberg

Er du nysgjerrig på hvordan kunsten i det nye MH-bygget blir? Da bør du få med det dette foredraget 11. desember!

Gunilla Klingbergs gulvprosjekt ved Akershus sykehus.
Fotograf: Guri Dahl

Den svenske kunstneren Gunilla Klingberg liker godt ideen om at man kan sette beina på kunsten, og for det nye MH2 skal hun legge til rette for at ansatte, studenter og besøkende kan gjøre det samme. I det nye bygget skal hun lage et stort gulvverk med utgangspunkt i byggets funksjon og sted.

Vi inviterer til kunstnersamtale med Gunilla den 11. desember kl. 11.00, hvor du kan få vite mer om Gunillas arbeider og om hvilke planer hun har for gulvverket i MH2. På møtet vil du også få vite mer om de foreløpige planene for kunstprosjektet, og det blir mulighet for å stille spørsmål i etterkant av forelesninga.

Foredraget er åpent for alle som vil ha et innblikk i kunstprosjektet ved MH2, både brukere av det nye bygget og andre interesserte. Det finner sted på Auditorium 1, MH-bygget 11. desember fra kl. 11.00 - 11.45. 

Ta med deg matpakka og få med deg et spennende foredrag denne desemberfredagen! 

 Les mer:

Vil du lese mer om Gunillas prosjekter? På Kunst i offentlige rom (KORO) sine nettsider kan du lese et intervju med Gunilla om hennes planer for MH2, sjekk det ut her: "Grunnen under våre føtter"

Vil du vite mer om MH2 og kunstprosjektet? Les mer på nettsidene våre: uit.no/mh2

Når: 11.12.15 kl 11.00–11.45
Hvor: Auditorium 1, MH-bygget
Sted: Tromsø
Målgruppe: Studenter, Ansatte
Ansvarlig: Marit Olsvik Opsahl
Legg i kalender