Velkommen til Karrieredagene 2024 - UiTs største arena for nettverksbygging

 

Velkommen til Karrieredagene 2024 – UiT’s største arena for nettverksbygging!

Etter en lengere pause har vi endelig gleden av å invitere til fysisk Karrieredag ved UiT igjen, et arrangement for studenter av studenter. Så, hva kan dere forvente under Karrieredagene? Jo, her får du som student mulighet til å møte en rekke spennende bedrifter fra en rekke ulike sektorer, etablere nettverk, møte potensielle arbeidsgivere og høre en rekke spennende foredrag! Det vil også arrangeres CV-kurs, jobbsøker-kurs og LinkedIn-kurs. Kanskje du også møter din fremtidige arbeidsgiver? Det vil komme interessante bedrifter fra både det private og offentlige som treffer store deler av UiT sin studentmasse. For ikke å glemme spennende foredrag og bedrifts-presentasjoner.

Arrangementet vil foregå på Auditorium 1 & 2, samt større områder tilknyttet disse i Teorifagbygget Hus 1. Det hele vil foregå over to dager, 5 & 6 mars fra klokken 09-15. I løpet av dagene vil det også serveres lett mat mellom de ulike delene av programmet.

Vi ønsker både studenter, ansatte ved UiT, forelesere og alle med tilknytning UiT hjertelig velkommen til en felles dag for å stifte nye kjennskaper

Mer informasjon kommer fortløpende på vår nettside og Facebook-side; https://www.facebook.com/events/206866905780334/?ref=newsfeed

Hva er Karrieredagene ved UiT?

UiT Karrieredagene er en møteplass for studenter og bedrifter i Nord-Norge. Målet vårt er å bidra til å koble større deler av næringslivet og offentlig sektor på den kunnskapen som utvikles og sørge for at den kunnskapen som utvikles er relevant for næringslivets og samfunnets behov. Sammen skal vi videreutvikle en framtidsrettet og kompetent landsdel i nord gjennom en felles møteplass. For studenter representerer Karrieredagene en unik mulighet for å komme i kontakt med en framtidig arbeidsgiver, mens for bedrifter er det en arena for å møte framtidige arbeidstakere. Hvorav mulighetene til å stifte kjennskaper og utveksle kompetanse er mange!

Starter: 05.03.24 kl 09.00
Slutter: 06.03.24 kl 15.00
Hvor: Online
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Ansvarlig: Ingfrid Osen Fossbakk
Legg i kalender