Miniseminar for utøvere, trenere og alle interesserte "Fysisk trening i fotball med fokus på høyintensive aksjoner og styrke/ powertrening – hva, hvordan og hvorfor."

UiT Idrettshøgskolen inviterer utøvere, trenere og alle som er interessert i trening i fotball til litt faglig påfyll og erfaringsutveksling.

Post doc ved Idrettshøgskolen og fysisk trener for TIL herrer A, Sigurd Pedersen innleder, etterfulgt av spørsmål, erfaringsdeling og gode diskusjoner.

Sigurd Pedersen er post doc ved UIT Idrettshøgskolen og fysisk trener for TIL A herrer. Han har en doktorgrad innen treningsfysiologi fra UIT Idrettshøgskolen. I sitt doktorgradsprosjekt undersøkte han betydningen av styrke og hurtighet for kvinnelige fotballspillere. Som post doc har han videreutviklet sitt fokus innen forskning på høyintensiv trening og fysisk kapasitet i kvinnefotball.

Sigurd er også ansvarlig for fysisk trening i TIL A herrer og har en veldig god bakgrunn for å knytte den nyeste kunnskapen til praksis på treningsfeltet.  

Håper mange finner dette interessant og benytter muligheten til å få med seg kunnskapsbaserte perspektiver på trening i fotball.

Torsdag 28. september kl 17.30 – 18.30

Sted: auditorium Brattholmen, glassgata UiT Alta.

Når: 28.09.23 kl 17.30–18.30
Hvor: auditorium Brattholmen, glassgata UiT Alta
Sted: Alta
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne, Inviterte
Kontakt: Carsten Gade Rolland
E-post: carsten.g.rolland@uit.no
Legg i kalender